Cześć wszystkim
Powracając do kart po kilku miesiącach przerwy wywołanej gorzkim żalem utraty $$ postanowiłem również pojawić się na forum, skoro i tak kupę czasu spędzam na czytaniu forum i działu "Strategia". Do tej pory miałem więcej szczęścia niż rozumu, choć i tak zawsze do czasu. Czas na zmiany
Coś o mnie:
- 22 latek, który kiedyś przeczytał "bogatego ojca i biednego ojca" i wypchał sobie głowę marzeniami, z których realizacją jest... różnie
- mieszkam w Szczecinie, także kiedy już wbiję się na nl200 i zacznę trzepać uber gruby hajs, to zapraszam kilku kolegów z forum, którzy też mieszkają w mieście gryfa, na sushi albo inne orientalne żarcie
- do sierpnia nie mam zbyt dużo czasu na grę ani dostępu do komputera; 5/7 dni w tygodniu przebywam w innym mieście, gdzie w ciekawej szkole zdobywam ciekawy zawód, a w przerwach od nauki i treningów molestuję spiny na smartfonie
- w czasie wolnym trenuję na siłowni, fotografuję, czytam książki i próbuję pisać coś swojego
Jak wyżej, aktualnie spiny 1$ i cashówki na nl5, powoli buduję bankroll. Uczę się samej gry i fachowych pojęć, bo często rozumiem co się dzieje przy stole i co sam robię, ale nie potrafię tego nazwać
Jeśli w ciągu najbliższych 3 miesięcy nie wysadzę kapitału w powietrze, to po powrocie do domu może pokuszę się o założenie blogaska.
5!