Witam, na imię mam Zbigniew, kobieta woła na mnie Zbyszek, a kumple po prostu "chodź na browar"
Pokerem interesuje się od 2/3 lat, ale teraz dopiero chciałem się zabrac za to na poważnie. Z miłą chęcią wyslucham każdej rady, na czym powinienem się skupić na początku, od czego zacząć (limity,rodzaj gry). A może ktoś orientuje się, czy są jacyś gracze, że tak powiem, z wyższych blindów co biorą pod skrzydła nowych graczy i za porozumieniem obu stron pomagają ugryźć na poważnie już ten temat, za jakiś tam procent wygranych, czy coś takiego. Nie wiem, czy coś takiego w ogóle jest a jak tak, to jak to może się nazywać, więc mam nadzieje, że nie popełniłem gafy i że zaraz jakiś strażnik texasu tego forum, nie zacznie mnie wyśmiewać
Ale wiadomo, filmiki filmikami itd. Ale jednak wspólna gra zwłaszcza z doświadczonymi graczami, którzy objaśniają juz w praktyce, jak się zachować w tej czy innej sytuacji jest na pewno ciekawsza i człowiek nie musi się zmuszac, by po kilka razy oglądać te same filmiki by je ogarnąć
Czesć Zbyszku,
Na początek polecam odebrać darmową gotówkę, która pozwoli na grę bez żadnego ryzyka.
Kolejnym krokiem będzie przerobienie podstaw z działu strategia.
Na naszym kanale Twich możesz uczyć się od najlepszych, na który serdecznie zapraszam.
Dobrze byłoby gdybyś okreslil co chcialbys zacząć grać, wtedy dobierzemy odpowiedni materiał
No myślę, że cashowe gry nlh, do tego troche spinów grywam.
Co do bonusu to czekam od 2 dni prawie, ale pisałem do supportu, mówili, ze wszystko w porządalu więc chyba musze czekać.
Warto obejrzeć
Kurs No Limit Dla Początkujących
Zostań królem microstawek!
Wakacyjny Grind - NL2 & NL4
Przejdź mikrostawki w Nowym Roku
(w tym kursie znajdziesz materiały, na które trener poleca zwrócić szczególną uwagę)
Kilka dni temu ruszył nowy kurs Leakbuster.
Treningi odbywają się na naszym kanale Twich i są dostępne dla każdego.
W tym materiale znajdziesz filmik z gier Spin&Go. Natomiast na początku polecam skupić się na jednej odmianie
Powodzenia i w razie pytań jesteśmy do dyspozycji
- To samo.
- Ty to jest TEN Zbyszek.
- No ale on już połamany leży
- No i hu... powiedz mu, że nieporozumienie takie.