Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam :)

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
387 Wyświetlenia
PanZaraza

Witam wszystkich serdecznie.
Nazywam się Robert. W pokera na pieniądze gram sporadycznie od niecałego roku. Zaczynałem na wirtualne pieniadze, pozniej jednak zobaczylem ze koledzy przestawili sie na prawdziwe pieniadze wiec i ja chcialem sprobowac. Bez zadnego przygotowania i umiejetnosci rzucilem sie na SNG za 1,5 dolara 45 turbo i tym podobne ;) Skonczylo sie to utrata bankrolla. Obecnie po pracy nad wlasna gra i umiejetnosciami moge z reka na sercu powiedziec ze odrobilem straty z nawiazka. Gram coraz lepiej jednak dalej szukam sposobow jak stac sie lepszym. Obecnie pracuje na pol etatu jeszcze przez jakis czas i chcialbym w tym okresie jak najwiecej skupic sie na pokerze i jego nauce w wolnym czasie. Co mnie interesuje? Glownie strategie SNG jak rowniez MTT ktore sprawiaja mi najwiecej przyjemnosci.
Dodam rowniez ze jestem z Osztyna, lubię wyjsc pograc na żywo w pokera dla zabawy. Jakby ktos szukal kogos do gry w okolicy, nieduże wpisowe :P lub for fun to z milą checia skorzystam z zaproszenia ;)
Pozdrawiam! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Moderator
baadnewz01

Cześć Robert!

Jak szukasz sposobów by stać się lepszym, to trafiłeś w dobre miejsce _drink: Powodzenia przy stolikach.
Co do spotkań live poszukaj TUTAJ =)

Pozdrawiam
baadnewz01

Odpowiedz
Cytat