Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,481 Wyświetlenia

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ogromnie się cieszę, że mogę być członkiem tak wspaniałej społeczności. Wiele wspaniałych rzeczy o PokerStrategy doszło do moich uszów, mam nadzieję, że nie były przesadzone. Podobno to najlepsza atmosfera w całym polskim pokerowym internecie.

Poza tym zostały mi dwa tygodnie i może jeszcze załapię się na promocję top 10 :) Strzelam w 3 miejsce, bo na pierwsze dwa raczej nie mam szans :) Życzcie mi powodzenia.

Pozdrawiam

8 odpowiedzi

No cóż... powodzenia.

Pozdro

LOL ...

Witamy na PokerStrategy,

i dziękujemy za te bardzo miłe słowa! :) Mam nadzieję, że to nie twoje pierwsze spotkanie z pokerem, bo w innym wypadku nie będzie łatwo z tym TOP10. ;) Jeśli nie udało ci się jeszcze poznać tajników tej jakże wspaniałej gry, to zacznij może najpierw od artykułów dla początkujących, a nie od razu od naszej promocji. ;)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękuję za miłe przywitanie.

A co do promocji, to fart zawsze był moim towarzyszem, więc myślę, że spokojnie sobie poradzę. Mam nadzieję tylko, że te 50$ szybko dotrze na moje konto.

Pozdrawiam

Oleyy1

jak na farta liczysz, to polecam ruletke. w pokerze to tylko jeden z czynnikow.

pozdro

Bilson

Witam w naszym gronie i życzę powodzenia :)

kurcze, to chyba o Tobie coś...:)

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=7827e205abcbcb9634fdf7a44b218fb1

BUHAHAHAHAHA - Umarłem! xD :D xD No nie mogę! :D :D:D:D:D Bilson jesteś the best!!!!

Krzychu szacunek :)

Pozdro

Bilson

kurde a nastepne Oscary dopiero za rok :( :D