Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
328 Wyświetlenia

Witam, mam na imię Damian, 25 lat, student prawa. Przygodę z pokerem zacząłem niedawno, około 2 miesiące temu, póki co poznaję zasady gry i uczę się szybko liczyć pot oddsy i oddsy na grach żetonowych dla samej mechaniki i wprawy bo zdaję sobie sprawę, że wszelkie strategie itp nie mają tam sensu. Niebawem zamierzam rozpocząć grę na mikro stawkach bez konkretnych celów czasowych dotyczących limitów. Zobaczymy jak będzie szło, nie ważne czy wolno czy szybko ważne, żeby nie stać w miejscu co równałoby się dla mnie z cofaniem w rozwoju. Zanim zacznę grę na poważnie chcę jeszcze przeczytać "Poker Mindset" ze względu na dość porywczy charakter ;)

Możliwe, że jak już zacznę grać założę bloga chociaż jakoś nieszczególnie to do mnie przemawia(źle mi się kojarzy :P)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Witam mam na imię Dawid.
Piszę ten post po to by dostać kupony.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Witaj Damianie

Miło, że dołączyłeś do PokerStrategy.com :f_drink:
Porywczy charakter rzeczywiście może Ci trochę utrudnić karierę w pokerze.

Polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki.
oferta darmowej gotówki

Skorzystanie z tej oferty pozwoli Ci otrzymać status brązowy, dzięki czemu będziesz miał dostęp do znacznie większej liczby materiałów.
Wyższe statusy możesz otrzymać zdobywając StrategyPoints.
Zdobywanie StrategyPoints

Innym sposobem zdobycia wyższego statusu, jest po prostu jego kupno.
Kup Status

Opłacalne jest zapraszanie znajomych na nasz portal.
Zaproś Przyjaciół

Skrót naszej oferty:

Gdybyś miał jakieś pytania lub wątpliwości to pisz śmiało.

Pozdrawiam,
Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez Zammtz
Niebawem zamierzam rozpocząć grę na mikro stawkach bez konkretnych celów czasowych dotyczących limitów. Zobaczymy jak będzie szło, nie ważne czy wolno czy szybko ważne, żeby nie stać w miejscu

Dobre myślenie :f_thumbsup: Powodzenia! No i oczywiście witamy na forum. Z blogiem - do trzech razy sztuka ;)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez KaiQii49
Witam mam na imię Dawid.
Piszę ten post po to by dostać kupony.
Pozdrawiam.

Witaj Dawid!
Każdy powód dobry, mam nadzieję, że kupon będzie szczęśliwy :)

Odpowiedz
Cytat