Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

10 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
530 Wyświetlenia
elektrofu

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
PatrykG

cz:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć elektrofu,

Witamy na Pokerstrategy.com, miło że do nas dołączyłeś!

Fajnie, że postanowiłeś się przywitać. Aby jak najwięcej zyskać z otrzymanych środków zachęcam Cię abyś zapoznał się naszymi artykułami oraz filmami o strategii z których wiedza na pewno przyda Ci się podczas grania.

Gorąco zachęcam Cię także do udziału w naszej obecnej promocji Zgarnij oryginalną bluzę PokerStrategy.com w której możesz wygrać bardzo fajną pokerową bluzę z kapturem. Jeżeli jesteś zainteresowany, tutaj możesz się zapisać.

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię.

Powodzenia przy stolikach!

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
elektrofu Autor wątku
elektrofu

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Miałem podobny problem na początku mojej przygody z pokerem. :f_grin: Jeżeli grasz czysto dla rozrywki to odpowiedź jest bardzo prosta - zdecyduj się na tę odmianę która przynosi Ci więcej frajdy, jeżeli obie są na równi ja wybrałbym cash ponieważ grę można zacząć i zakończyć w każdej chwili, z drugiej strony emocji jakich możesz doświadczyć wygrywając duży mtt prawie nigdy nie doświadczysz podczas gry cash.

Według mnie nauka jest o wiele bardziej przyjemna i przejrzysta w grach cash, w przypadku turniejów jest trochę więcej zagadnień i wszystko jest bardziej złożone. Plan masz też bardzo dobry. :f_thumbsup:

Polecam Ci przeczytać artykuł Jaki rodzaj Texas Hold`em najbardziej ci odpowiada?, możliwe że nakieruje Cię na odpowiedni tor.

Jeżeli coś byłoby jeszcze niejasne proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię.

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
elektrofu Autor wątku
elektrofu

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cieszę się, że mogę Ci pomóc, po to tu jestem. :f_pleased: Kiedyś też nudziłem się czasami grając cash, w moim przypadku zupełnie to minęło gdy zacząłem bardziej przykładać się do gry, myśleć o niej, co przeciwnik może mieć i dlaczego tak gra - to urozmaiciło moją grę a dodatkowo zaprocentowało w wygranych. :f_grin:

Jeżeli bankroll pozwala Ci na przejście na wyższe stawki, czujesz się z tym dobrze, masz pewność, że nie będziesz grał scray money i wiesz, że dobrze opanowałeś strategie na poprzednie stawki to jak najbardziej możesz przejść.

Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że w turniejach jest więcej pola do manewru do różnych urozmaiceń. Aczkolwiek patrząc na to dłużej wydaje mi się, że w obu tych odmianach można wprowadzić tyle samo ciekawych momentów.

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
elektrofu Autor wątku
elektrofu

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Najlepiej przy tworzeniu nicku asekuracyjnie już brać pod uwagę, że zostaniesz profesjonalnym graczem i kiedyś komentatorzy będą musieli wymawiać Twoje imię w main evencie na żywo. :f_grin: Ja o tym nie pomyślałem i mój nick będzie czytany trsasku - nie ma rz. :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
elektrofu Autor wątku
elektrofu

Odpowiedz
Cytat