Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
313 Wyświetlenia
MadmannPL
Legacy Member

Witam.
Jestem Kamil, pokerem zainteresowałem się jakiś rok temu. Od około miesiąca zacząłem traktować pokera poważniej. Na razie dużo czytam i oglądam by nauczyć się jak najwięcej. Aktualnie grywam na Pokerstars początkowo ćwiczyłem na wirtualnych żetonach. Teraz grywam we free-rolach ciągle ćwicząc i walcząc z moją słabością czyli "tiltem"

Pozdrawiam i Powodzenia przy stolikach :)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
trzasku
PokerStrategist

Cześć Kamil,

Witamy na Pokerstrategy.com, miło że do nas dołączyłeś!

Na sam początek zachęcam Cię abyś wybrał poker room i odebrał darmową gotówkę na grę. Dzięki temu otrzymasz, Brązowy status użytkownika który da Ci dostęp do większej ilości artykułów oraz filmów o strategii pokerowej. Jeżeli nie jesteś pewny jaki poker room wybrać przejdź do tematu Poker room dla Ciebie w którym otrzymasz wszelką pomoc jakiej potrzebujesz.

Zaczynałem podobnie jak Ty, też grałem freerolle aby zdobyć trochę gotówki na normalną grę. Co robisz oprócz gry w pokera? Znajdujesz odpowiedni czas na naukę strategii? Na tilt mogę Ci z serca polecić książkę Poker Mindset którą można zakupić nawet po Polsku. Bardzo dobrze opisuje tilt i jak sobie z nim radzić, ja już czytam 3 raz bo też mam z tym problemy.

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię.

Powodzenia przy stolikach!

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat