Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
393 Wyświetlenia
Pingwin1993

Witam wszystkich Pokerzystów nazywam się Arek, lat 21 Bielsko-Biała, interesuje się Anime, Manga, Sny, Muzyka (Rock&Metal) i Grami. Jestem początkująca osobą w świecie Pokera ale jak to mówią trening czyni mistrza. Oprócz grania w Pokera gram również w BlackJacka, Kości oraz Ruletke amerykańską.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Crimson

Hej Pingwin1993,

Witam na PokerStrategy.com! Też lubię sobie pograć, czekam na GTA V na PC, ty pewnie też, skoro interesujesz się grami. O anime niestety z tobą nie porozmawiam, oglądałem jedynie te najbardziej popularne jak Pokemon, Dragon Ball, Sailor Moon czy Death Note, więc nie za wiele. :)

Przypomnę ci co jeszcze co oferujemy:

Artykuły strategiczne
Sekcję wideo z filmami szkoleniowymi
Treningi na żywo
Ocenę rozdań
Narzędzia pokerowe

Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą. ;)

Polecam przejrzeć nasze materiały, zdecydować się co chcesz grać (Cash/SnG). Następnie odezwij się tutaj i polecę ci jakieś fajne filmy i artykuły na początek przygody z pokerem.

Pozwolę sobie jeszcze poinformować cię o bardzo fajnej promocji, którą warto się zainteresować:

[Promocja] Wygraj wejściówkę na Czech Poker Festival!

Możesz zwiększyć swoje szanse na wygranie biletu poprzez założenie bloga (do czego gorąco zachęcam) i udział w naszym Mega Bankroll Challenge!

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
Pingwin1993 Autor wątku
Pingwin1993

Właśnie analizuje wasze artykuły, podstawy, poradniki i video aby zapoznać się lepiej z pokerem.

Offtopic: Tak GTA V PC to będzie coś. Chociaż jestem graczem gdzie grafika dla mnie się nie liczy a bardziej grywalność i możliwości w grach oraz lubię trudne i wymagające gry typu Roguelike czy Sandbox. Czemu nie porozmawiasz o Anime? Nie trzeba obejrzeć duży żeby o tym nie rozmawiać. Jeżeli chodzi o Death Note napewno tylko oglądałeś wersje odcinkowe a są również wersje pełnometrażowe:

Death Note Rewrite: Visions of a God
Death Note Relight 2: L's Successors

Te pełnometrażowe są powiedzmy streszczeniem odcinków ale są wprowadzone sceny których nie było w zwykłej wersji dzięki czemu można się wiele się dowiedzieć więcej. Dragon Ball... klasyk dzieciństwa teraz czekam na najnowsza produkcje filmu kinowego wersji animowanej która ma być 2015r. napewno będzie warto obejrzeć. Jeżeli masz czas żeby coś ciekawego obejrzeć to mogę coś ci zaproponować w zależności jakie gatunki lubisz.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Dzięki, ale już teraz wiem co obejrzę jak kiedyś mi przyjdzie ochota na anime: Ghost in the Shell albo Fullmetal Alchemist. :)

Co do pokera: jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało. :truestory:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
adriano241

Witaj kolego, powodzonka życzę!

Odpowiedz
Cytat
draco09

Może na początku postaraj się pozbyć nawyku przepuszczania kasy w grach hazardowych, bo po pewnym czasie może się okazać, że ciężko wypracowany bankroll pokerowy przepuścisz lekką ręką w kasynie :P

Odpowiedz
Cytat
Pingwin1993 Autor wątku
Pingwin1993

adriano 241 Dzięki i nawzajem.

draco09 Wiadomo trzeba sobie rozplanować ile można wydać a ile stracić w taki sposób żeby nie wyjść na minus.

P.S Mając już od dawna konto na Pokerstar to przy wpłacie depozytu promocja Tutaj należy mi się?

Odpowiedz
Cytat