Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
350 Wyświetlenia
trippo

Witam i pozdrawiam zacne grono :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
thomaPL

siema,
odwazne posuniecie po 5 latach i 2,5 miesiacach ;)

Odpowiedz
Cytat
BartekkB

Witaj trippo,

witaj na PokerStrategy.com! :) Fajnie z Twojej strony, że postanowiłeś się oficjalnie przywitać :fdrink

Widzę, że do tej pory nie udzielałeś się na forum (:() ale mam nadzieję, że teraz, kiedy postanowiłeś się przywitać, zaczniesz brać czynny udział w życiu społeczności ;)

Może na początek napisz nam coś więcej o sobie. Czym się interesujesz? Jakie jest Twoje pokerowe doświadczenie? Dopiero stawiasz swoje pierwsze kroki czy może miażdżysz już stawki na których grasz? No i jak poznałeś tę piękną grę jaką jest poker?

Patrząc na Twój status i datę rejestracji można założyć, że zdążyłeś już zapoznać się z naszą ofertą szkoleniową. Na wypadek jednak gdybym był w błędzie pozwól, że przedstawię Ci pokrótce co oferujemy:

• dział Strategia, w którym znajdziesz wiele interesujących artykułów szkoleniowych;
  • sekcja Wideo, w której obejrzeć możesz filmy szkoleniowe z udziałem naszych trenerów;
  • treningi prowadzone na żywo przez naszych trenerów, podczas których możesz pytać ich o wszystkie nurtujące Cię kwestie;
  • dział Oceny rozdań, w którym możesz wstawić rozdanie, a nasi sędziowie ocenią poprawność jego rozegrania oraz wskażą Ci wszystkie błędy;

Gdybyś miał jakieś pytania lub wątpliwości wal śmiało :fdrink

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Siema - nieźle przez 5 lat nic nie napisać :D Przeglądałeś pokerstartegy w tym czasie czy po prostu przypomniałeś sobie o dawno założonym koncie?

Odpowiedz
Cytat
draco09

Napisane przez thomaPL
siema,
odwazne posuniecie po 5 latach i 2,5 miesiacach ;)

Trafne spostrzeżenie :) ja się odważyłem po roku - tutaj chyba padł rekord :P

Odpowiedz
Cytat