Witam, chciałbym się przywitać, pracuje w IT, w wolnych chwilach grywam w Pokera, dzięki tej sotrnie mam nadzieje że będę grał z coraz większą świadomością :).
pozdrawiam
Witam, chciałbym się przywitać, pracuje w IT, w wolnych chwilach grywam w Pokera, dzięki tej sotrnie mam nadzieje że będę grał z coraz większą świadomością :).
pozdrawiam
Hej malmopl,
Miło mi cię powitać w naszej społeczności. Byłoby fajnie gdybyś napisał o sobie coś więcej. Czym dokładnie się zajmujesz w sektorze IT?
Polecam zacząć od uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych.
Oferujemy:
Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą.
Jeśli coś jest niejasne to pytaj śmiało! :sdrink
Pozdrawiam,
Crimson
Założyłem juz konto na pokerstars i wrzucilem depozyt 20$ zgodnie z instrukcją.
w IT zajmuje się .net c#, php, db (m.in. mssql)
Witamy i życzymy powodzenia ;)!!! w IT? To może ogarnij sidekick'a żeby w końcu u mnie działał
O, programista.
Zapytanie SQL wchodzi do baru, podchodzi do dwóch tabel i mówi: „Can I join you?”
Masz już jakieś plany odnośnie rodzaju gry? Cash/sng/mtt? Daj znać i polecę ci jakieś materiały na początek.
Pozdrawiam,
Crimson
Podejrzewam, że kiedy otrzymasz już darmową gotówkę, to skupisz się na cash. Polecam te filmy na początek:
Pozdrawiam,
Crimson
No to po paru turnijach wkońcu większy sukces

pozdrowionka
ale musze jeszcze mocno potrenować