Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

15 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
653 Wyświetlenia

Witam!
Jestem nowy. Nazywam się Patryk i w pokera pogrywam rekreacyjnie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
venatici

Cześć Patryk,

miło mi powitać Ciebie na naszym forum :D

Zgaduję, że jesteś z Jastarni? Napisz coś o sobie, co najchętniej pogrywasz, to może podrzucę Ci jakieś ciekawe materiał szkoleniowe :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

ahoj

Odpowiedz
Cytat
venatici

Cześć arlamow,

Witam Cię serdecznie :sdrink :sdrink

Nie chciałbyś założyć własnego wątku powitalnego i napisać coś o sobie? :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zgadza się jestem z Jastarni, piękna miejscowość, aczkolwiek tylko latem :)

Na początek od razu mówię, że jestem totalnym FISHEM.
Niestety nie udało mi się otrzymać od wam powitalnego bonusu.
Grywam na iPokerze William Hill. Staram się grywać turnieje nisko stawkowe do 2 euro. Do tego raz na jakiś czas cash'e.
Niestety póki co jest tragedia. Staram grać się TAGiem, ale najwyraźniej nie do końca mam szczęście lub nie trzymam się ściśle założeń.
Póki co największe osiągnięcie to 13 miejsce w turnieju 1000 euro top gear.

Z góry dziękuje za przesłanie jakiś materiałów szkoleniowych :)

Pozdrawiam.

P.S.
Co proponujecie grać na początek?
Póki co moje saldo wynosi minus 30 euro.

Odpowiedz
Cytat

Cashówke graj albo zoomy tam bardzo łatwo coś ugrać, ewentualnie s&g. Też jestem fishem ale potrafię bez problemu tam wygrać, zdarza się że przegram ale że jestem zawzięty to nie odchodzę od stołu póki nie wyjdę na swoje lub na plus. Ale najpierw przeczytaj jakże pożyteczne artykuły i lekcje na tej właśnie stronie, zyskasz pewność siebie i obierzesz jakiś kierunek gry dla siebie na pewno.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Hej,

Wiesz na początku każdy z nas przegrywa. Jest to jak najbardziej naturalna rzecz i nic z tym nie zrobisz. Wielu początkujących pokerzystów na początku szuka odmiany, która sprawia im najwięcej przyjemności i gdy taką znajdą to dopiero wtedy mocna inwestują swój czas w rozwój w tej właśnie odmianie. Ważne, żeby robić to co się lubi :sdrink

Tak na prawdę nie powiedziałeś mi co lubisz grać. Bo texas hold'em ma tyle różnych wariantów, że głowa mała. Np gry turniejowe są zupełnie inne niż gry cash, gry no-limit są zupełnie inne niż gry fixed-limit :D

Jeżeli wiesz co chcesz grać to w tej odmianie powinieneś się rozwijać. Nie powinieneś nikogo słuchać, kto mówi "graj to lub tamto", bo dla tej osoby właśnie warianty, które poleca są najatrakcyjniejsze, a dla Ciebie nie muszą być!

Jeżeli znajdziesz, lub już znalazłeś to co lubisz grać to daj znać :D

A mam dla Ciebie bardzo ciekawą propozycję! Zjaw się jutro na treningu mindsetowym prowadzonym przez naszego trenera lechrumskiego! Akurat tematyka tego spotkania powinna Cię zainteresować. Na treningu będą poruszane takie tematy:

• wybór i dostosowanie odmiany pokera oraz BRM do własnej osobowości
• długoterminowe zarządzanie karierą pokerzysty
• znaczenie zbalansowanego stylu życia w dłuższym okresie
• maksymalizacja satysfakcji z gry
• tworzenie wokół siebie optymalnego środowiska pracy

Coś dla nowych graczy, takich jak Ty, oraz coś dla bardziej doświadczonych :D

Więcej informacji na temat treningu znajdziesz tutaj: Zapraszamy na specjalny trening mindsetowy z lechrumskim

Mam nadzieję, że znajdziesz tą godzinkę, bo na prawdę warto!

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No więc lubię grać cashówki na stawkach 0,01 / 0,02 euro oraz każdego typu turnieje MTT z maksymalnym wpisowym 2 euro.
Preferuje standardowego pokera Texas Holdem NL. Nie lubię odmiany Omaha i omijam ją szerokim łukiem ;)
Póki co jestem hmmm jak to nazwać cichociemny ? jeśli chodzi o pokerowy slang. Znam same podstawy, nic więcej.

Jeśli chodzi o jutrzejszy trening to z miłą chęcią na niego zawitam.
Mam nadzieję, że mój mózg to wytrzyma hehe :)

Byłbym wdzięczy jakbyś mnie pokierował na jakieś materiały szkoleniowe.
Jestem chłonny wiedzy i mam sporo czasu na naukę.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
venatici

Cześć,

jeżeli chcesz grać stoliki cashowe, to polecam Ci którąś z tych ścieżek naukowych:

Obie są kapitalne, a w wykorzystaniu którejś z nich na pewno bardzo pomógłby Ci blog. Możesz tam wrzucać swoje odpowiedzi na zadania z tych ścieżek naukowych, a bardziej doświadczeni użytkownicy zapewne będą chcieli Ci pomóc :D

Podrzucę Ci link do działu blogi: Blogi - no-limit

W pokerze jednak najważniejszy jest mindset! Bardzo dobrze będzie jeżeli przyswoisz sobie informacje mindsetowe, których naucza nasz trener lechrumski. Podrzucam link do materiałów:
Treningi mindsetowe do statusu srebrnego. Polecam zacząć od podstaw mindsetowych, oblicz tiltu i planowania, na pewno nei pożałujesz :D

Co do slangu to z czasem się to zmieni i przyswoisz sobie ten slang :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki bardzo za materiały! Zacząłem je studiować, oglądać filmiki z mindsetu oraz grach na stolikach z niskimi stawkami i muszę przyznać z czystym sumieniem, że są efekty!!!

Bardzo dziękuje!! :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
venatici

:milord: :milord: :milord:

Odpowiedz
Cytat

hi

Odpowiedz
Cytat

czesc