Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

12 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
523 Wyświetlenia
KrisNoName

Jestem tutaj od niedawna, więc wypada przywitać się.
Wcześniej w pokera grałem tylko ze znajomymi, bardziej dla rozrywki niż dla zysku. Wieczorne spotkania towarzyskie przy piwie i grze w pokera raczej odbiegają istotą od prawdziwej gry.
Nadszedł czas na to, aby zacząć ten temat w nieco poważniejszym aspekcie. Zacząłem od nauki teorii i w ostatnim tygodniu zacząłem grać cashówki darmowymi pieniędzmi. Wczoraj rozegrałem pierwszego freerola i powiem, że podobało mi się bardzo. Na razie nigdzie się nie spieszę i chcę zdobyć trochę doświadczenia i doszkolić się. Sytuacja nie zmusza mnie do tego żebym za wszelką cenę dążył do zarobku z gry w pokera, ale w dłuższej perspektywie czasu chciałbym to osiągnąć. Mam na co dzień wiele obowiązków, ale i sporo wolnego czasu. Nauka gry w pokera wydaje mi się przyjemnym i zarazem pożytecznym sposobem na jego wypełnienie.

Witam wszystkich użytkowników i serdecznie pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi

Cześć KrisNoName,

fajny wpis, miło mi powitać Cię u nas. Pośpiech nie jest wskazany w pokerze, zwłaszcza podczas gry. Jeśli jesteś cierpliwy i nie chcesz osiągnąć wszystkiego naraz, to tym lepiej dla Ciebie. Kropla drąży skałę, jak wiadomo i liczy się bycie konsekwentnym oraz wytrwałym.
A z racji wysokiego poziomu wypowiedzi jaki prezentujesz, może kiedyś się skusisz na założenie bloga i odnotowywanie tam swoich postępów:
-> Blogi

W razie wątpliwości i pytań, wal śmiało.

Pozdrawiam i powodzenia!

Odpowiedz
Cytat

czesc

Odpowiedz
Cytat

witam

Odpowiedz
Cytat

no czesc

Odpowiedz
Cytat

hej

Odpowiedz
Cytat

hejka

Odpowiedz
Cytat

czesc :D

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

Hej :) przede wszystkim życzę Ci wytrwałości i pamiętaj - learn and play, nie odwrotnie więc nie nastawiaj się na długie sesje i dużo gry. Najpierw usystematyzuj pewne podstawy, skup się by zobaczyć/wdrożyć je w grę, a reszta sama przyjdzie :) Nie ma nic gorszego niz falstart :)

--
zlot basiców? :thinking:

Odpowiedz
Cytat

czesc

Odpowiedz
Cytat

sieah

Odpowiedz
Cytat

czesc

Odpowiedz