Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
792 Wyświetlenia
th3r3PL

Witam wszystkich użytkowników tego serwisu :]
życzę wszystkim udanych grindów i wspinania się po pokerowych limitach aż na sam szczyt :)
Pozdrawiam !

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi

Cześć th3r3PL,

ciekawy sposób powitania, gdyż zamiast się nam przedstawić, to zamieszczasz życzenia dla nas :)

Napisz coś więcej o sobie. Jak długo już grasz w pokera i w jaką odmianę?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90

Lubię to dam to na facebooka :nh

Odpowiedz
Cytat
th3r3PL Autor wątku
th3r3PL

:-) już nadrabiam :-)
mam na imię Kuba i jestem z Krakowa ... pokerem interesuję się od ok 2 lat...bardzo dużo gram live ale dopiero teraz zaczynam swoją przygodę na poważnie z pokerem online ...obecnie uczę się grać Zooma SH :-) zaczynam od NL10 :-)

Odpowiedz
Cytat

Cześć Kuba,

witam Cię i ja na forum :). Szybko wygrindowałeś to złoto, widzę że solidnie grindujesz. Na pewno spodoba Ci się seria hahaUnaaba z Zoomów SH:

-> Przybliżając limity - hahaUnaab

Nasz trener robi tam otwarcia do 4bb, ale nie jest to konieczne. Akurat tym nie ma konieczności się sugerować (tak dodaję od siebie, bo nieco oglądałem już tę serię). Tak czy inaczej, solidna porcja materiału z którą warto się zapoznać.

Powodzenia w pokerowym rozwoju :).

pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
th3r3PL Autor wątku
th3r3PL

Bardzo dziękuje !!
Na pewno skorzystam ze wszystkich materiałów :)...mam bardzo dużo zaległości jeżeli chodzi o teorię i nowe koncepty. Teraz staram się to nadrabiać i dużo pracuję nad swoją grą dzięki PS:) (na grach live poznałem trenerów i użytkowników z PS i dlatego tu trafiłem :) ) i mam nadzieje że do końca tego miesiąca będzie platyna :]
Postaram się też wrzucać wykresy i pojedyncze problematyczne ręce do analizy.
Z okresu który ostatnio rozegrałem ( gram ok 12,5 k tygodniowo ) to największe problemy mam z tilitem po przegranych np AA albo KK i spazmuję co odbiją się na mojej grze i niestety,przyznaję z tym sobie nie radzę i zdarza mi się np przegrać kilka BI. Niestety tu wychodzi mój charakter i nad tym muszę dużo jeszcze pracować:)
Musze poprawić grę na blindach i też nie radzę sobie z sytuacjami gdzie steeluje i dostaje resteel ale pracuję nad tym :)
Pozdrawiam i bardzo dziękuje za materiały !

Odpowiedz
Cytat

Cześć jeszcze raz,

aby trochę popracować nad mindsetem, polecam zacząć od tego filmiku. Jest to nagranie z treningu mindsetowego o adaptacji wariancji w pokerze:

-> Adaptacja wariancji

Powinno Ci to pomóc zaakceptować niektóre aspekty pokera, na które nie mamy wpływu i możemy tracić spokój w naszej grze.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
th3r3PL Autor wątku
th3r3PL

Zbliża się pierwszy miesiąc gry online ... za mną prawie 64 k rąk, po solidnym początku ( 7,8 bb/100) zaliczyłem w tym tygodniu 4dni pod rząd na dużym minusie... ( zawsze pamiętam, że Gus ma większe swingi :) :P ).
Wyciągam wnioski, analizuje i jadę dalej :). Po tym miesiącu widzę ile mam braków i nad czym muszę jeszcze pracować.

PS. Prawie platyna :) ( brakuje 184pkt chociaż dużo pomogła promocja :] )

Pozdrawiam:)

Odpowiedz
Cytat

Hej,

no to ładnie zaczynasz, skoro już w drugim miesiącu na naszym forum nabijasz platynę:)

A promocje po to są, aby z nich korzystać. Cieszę się, że Tobie się to udało.

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
th3r3PL Autor wątku
th3r3PL

Hej,
Małymi krokami do przodu :-)

Odpowiedz
Cytat

Widzę, że z "prawie platyny" zrobiła się prawdziwa platyna _thumbsup:

Gratuluję _thumbsup:

Odpowiedz