Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
531 Wyświetlenia

Witam wszystkich

Jestem Tomek, pochodze z Koszalina, mam 28 lat. W pokera gram jakieś pół roku, lecz strtasznie nieregularnie oraz bez niczyjej pomocy, grałem na PS i PP gdzie wpłaciłem 10$. Oczywiście po czasie wszystko tam przegrałem, wtedy postanowiłem skorzystać ze stronki, która pozwoli mi się czegoś nauczyć. I tak przypadkowo trafiłem na pokerstrategy. Teraz jestem na Titanie (nie wiem czy to dobry wybór, chciałem na PP ale tam już miałem konto), mam postanowienie regularnie korzystać z waszej stronki, uczyć się i grać. Spodobały mi się filmiki magica więc będę na bierząco uczestniczył z jego coachingu i zacznę na nl10 SSS.

Pozdrawiam

5 odpowiedzi
Zetarus

Hejka!

Witam cię także :D.
Mam ten sam problem co ty i także ogromny zamiar regularności gry w czym zapewne pomoże mi Poker Strategy. Teraz tylko czekam na kapitał startowy na PP i do dzieła, a póki co przeglądam zasoby tutaj, a w szczególności forum, które naprawdę może pomóc.
A więc miłej nauki czego sobie i tobie życzę :D

maciejush

NL10 na Titanie to nie najlepszy wybór. Niektórym sie udaje ale jest cięzko bo mnóstwo jest shortów a kolejki do stołów z większą oglądalnością flopa są dłuuuuuuugaśne. Może spróbuj od razu BSS na NL2 lub NL4? albo graj SH lub FL.

Btw. jaki masz nick?

Powodzenia na stołach

SamRadziwill

Witam i życzę powodzenia :)

Korzystaj z materiałów szkoleniowych dostępnych na naszej stronie, a na pewno sobie poradzisz :)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki wielkie !!!

Maciejusz raczej zostane na nl10 sss jak wszystko przegram, to nie będę płakał tylko potraktuje to jako dobrą naukę ;] A na titanie gram pod nickiem thrillaa

pozdrawiam

maciejush

W takim razie walcz! _cool:

Niedługo sam robie drugie podejście na NL10. Zagram 5K rąk zobaczę jak będzie szło.