Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam:)

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
321 Wyświetlenia
kubusaka

Witam, mam na imię Kuba i mam 20 lat.

W pokera grywam od roku jednak do tej pory grywałem tylko od czasu do czasu bez większego zaangażowania co do nauki :)

Od miesiąca staram się poprawiać swoje umiejętności pokerowe, grywam cashówki na PokerStars. Tutaj trafiłem właśnie w celach edukacyjnych, mam nadzieję że pomożecie mi poprawić moje pokerowe umiejętności:)

Po za pokerem, pracuję i gram w futsal lubię też czytać książki, oglądnąć dobry film i spotkać się ze znajomymi.

Mam nadzieję, że poznam tu "pokerowych" znajomych, niestety w moim kręgu nikt nie gra w pokera :)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
meffmeff

Cześć Kuba,

jesteśmy tu, by Ci pomóc. :) Widziałem w innym temacie, że rozwiązałeś już nasz quiz, a status brązowy jest jedynie kwestią czasu. To otworzy nam drogę do zaproponowania Ci większej liczby ciekawych materiałów. Na jakim limicie grasz i na jakich stołach? :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

Grywam NL2 FR, miałem krótką przygodę z NL5 jednak jak szybko wykres rósł tak szybko później zmalał, to był dla mnie impuls właśnie do nauki.

Obecnie gram 2-3 stoły wszystko po to by mieć czas na analizę i utrwalanie informacji które zdobywam w różnych artykułach i filmikach.

Mój największy sukces dotychczas to zajęcie 5 miejsca w turnieju dla VIP (bronze star) na PS za 20 FPP zdobyłem wtedy około 50$.

Swojego pierwszego rolla podwoiłem by potem go całego stracić. Zrobiłem sobie przerwę, po pewnym czasie przyszedł czas na 2 wpłatę szło mi średnio, udało mi się wygrać wcześniej wspomniane 50$ i od tamtego czasu szło różnie. upadłem do 20$ i powiedziałem sobie, że nie dokonam 3 wpłaty od tamtego czasu staram się studiować grę i to moja krótka przygoda z pokerem :)

Po szkoleniach na innych stronach podwoiłem bankroll jednak zaś upadłem do 20$ i postanowiłem zacząć od nowa - razem z waszym portalem :) (póki co wykres powoli rośnie!)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat

Cześć Kuba,

cieszę się, że zdecydowałeś się napisać kilka słów o sobie. A jeszcze bardziej cieszę się, że postanowiłeś zwracać większą uwagę na naukę gry, a nie tylko samą grę.

Poza materiałami szkoleniowymi bardzo przydatny jest nasz dział oceny rozdań, gdzie nasi sędziowie pomagają użytkownikom w znalezieniu błędów w rozdaniach, dzięki czemu mogą oni szybciej poprawić swoje umiejętności pokerowe. Jako, że grasz FR, odpowiednim działem dla Ciebie będzie poniższy zakątek na naszym forum:

-> FR - do NL5

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

Już wcześniej znalazłem ten dział już zanalizowano kilka moich rozdań i dostałem cenne uwagi :)

Mam problem z uzyskiwanie strategy points. Konto na PokerStars założyłem x czasu temu i gram przeważnie tam, natomiast na poker 770 jest problem z moim kontem, czy jest jakaś inna opcja? najbardziej zadowoliła by mnie opcja zdobywania tych punkcików po przez pokerstars

Odpowiedz
Cytat

Hej,

odpowiedź na temat Twojego konta na PokerStars otrzymałeś już w wątku:

-> brak bonusu

Niestety, w tej sprawie nie można więcej nic zrobić.

Natomiast możesz skontaktować się z supportem Poker770 celem wyjaśnienia sytuacji z Twoim kontem lub wybrać inny poker room na przelew pieniędzy. Wszystko znajdziesz w powyższym wątku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat