Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
249 Wyświetlenia

Mam 23 latka i grywalem kiedys w pokera ale glownie dla zabawy korzystajac z bankrolla na zaklady sportowe czy to na betfair czy sportingbecie. Oczywiscie brak wiedzy i doswiadczenia dosc szybko daly mi o sobie znac i przygoda sie skonczyla.

Od kilku dni postanowilem zaczac od nowa ale z jakimsz apasem wiedzy, udalo mi sie zdac quiz i z tymi pieniedzmy ktore moga sie wydac smieszne bede staral sie zbudowac swoj bankroll, bez mojego wkladu(bynajmniej w bliskiej przyszlosci :)) Moze to zajac duuzo czasu ale czuje sie na tyle zmotywowany ze jest swiatlo w dlugim tunelu :)

Z tego co widzialem forum jest bardzo aktywne co daje kolejny zastrzyk motywacji by sie udzielac i chwalic osiagnieciami jako poczatkujacy. Wszak kazda pochwala to fajne uczucie czy to za dobre osiagniecnie czy za dobrze rozegrana trudna reke.

Najblizsza przyszlosc bedzie wygladala na grze w najnizsze stawki cash i meczenia freeroli i turow za award pointsy. Gram w William Hillu

Chyba na tyle, czolgiem ;)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Mooris

Hej MariuszKozlow,

Super, że zdecydowałeś się na powitanie i na ten ważny, krok, jakim jest chęć przyswajania nowej wiedzy pokerowej - a jak wiadomo, wiedzy nigdy dość.

Jeśli chodzi o grę cash, to całym sercem mogę polecić Ci produkcje bąbla, dzięki którym Twoja droga na szczyt może być dużo szybsza i łatwiejsza:

babel92 - Step by step: cześć 1

babel92 - Step by step: cześć 2

babel92 - Step by step: cześć 3

babel92 - Step by step: cześć 4

babel92 - Step by step: cześć 5

babel92 - Step by step: cześć 6

Serdecznie zapraszam Cię również do działu Willilam Hill, gdzie możesz dzielić się doświadczeniami z innymi graczami tej platformy:

-> Forum William Hill

Jeśli będziesz miał jakieś pytania - pisz śmiało.

Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów.

Odpowiedz
Cytat

Zastanow sie lepiej co robisz? ,szkoda Twojego czasu i byc moze nerwow kiedy zrozumiesz cos czego teraz nie dostrzegasz ,powodzenia zycze. A ty Mooris co jakis werbownik WH czy what?

Odpowiedz
Cytat

Cześć MariuszKozlow,

również chciałem Cię powitać w imieniu naszego zespołu :)

Cieszę się, że do nas dołączyłeś i masz zamiar uczyć się grać w pokera. Nasze forum jest prawdziwą kopalnią wiedzy pokerowej i możesz czerpać z niej garściami. Jest jedynie jeden warunek: musisz to czynić regularnie i aktywnie pytać o rzeczy, których nie wiesz lub nie rozumiesz.

Mooris podał Ci już kilka linków do filmów wyprodukowanych przez naszego trenera babel92. On na początku również był zwykłym użytkownikiem, ale dzięki swojej ciężkiej pracy doszedł bardzo wysoko jeśli chodzi o poziom swojej wiedzy pokerowej. Nich to również będzie dla Ciebie bodźcem i motywacją do dalszej nauki.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat