Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
279 Wyświetlenia
karolina1925

Artur Z Kalisza poker towarzyszy mi od 20 lat lat, online od roku

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
kleko91

Witaj Arturze,

cieszę się bardzo, że postanowiłeś dołączyć do naszej społeczności :)

Trochę zmylił mnie Twój nick ;) Myslałem, że będe mieć przyjemność powitać osoba płci żeńskiej :)

Widzę również, że doświadczenie w pokerze live masz na pewno. 20 lat to już trochę czasu jest ale online tylko rok, dlatego na naszej stronie znajdziesz wszystko aby poprawić swoją grę online.

Napisz może kilka słów jaką odmianę preferujesz, będzie dla mnie to ułatwienie, gdyż chciałbym przedstawić Ci naszą oferte pokerową :)

Pozdrawiam,
kleko91

Odpowiedz
Cytat
karolina1925 Autor wątku
karolina1925

Gram holdem mtt ewentualnie draw bez żadnych programów wspierających grę, choć zamierzam coś zainstalować i tu poproszę o radę co najlepiej się sprawdza.

Odpowiedz
Cytat
kleko91

Skoro grasz mtt to na pewno obowiązkową pozycją do obejrzenia będzie dla Ciebie:

Trening MTT z uczniakiem - część 1

Trening MTT z uczniakiem - część 2

Zapraszam Cię również na treningi, gdzie możesz zadać pytania na czacie naszemu trenerowi :)

Co do programów wspomagających grę to ja osobiście polecam Holdem Managera 2. Gdybyś miał problemy z obsługą tego programu to zapraszam do linków poniżej, gdzie możesz obejrzeć podstawowe funkcji jakie ten program oferuję:

Hold'em Manager 2 - wprowadzenie - część 1

Hold'em Manager 2 - wprowadzenie - część 2

Hold'em Manager 2 - analiza przeciwników

Gdybyś miał np. jakiś problem z programem wspomagającym to zapraszam do działu: Narzędzia pokerowe i pomoc techniczna
Z każdym problemem postaramy Ci się pomóc :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat