Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam ! :)

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
301 Wyświetlenia
denislaw

Cześć wszystkim. :) Nazywam się Mateusz, swoją przygodę z pokerem zacząłem jakieś 2 lata temu. Po zarejestrowaniu i zdaniu quizu na pokerstrategy zacząłem grać na prawdziwe pieniądze. Marnie to wyglądało. Nie czytając żadnych strategii itp. szybko przegrałem cały bonusik. Po paru artykułach zacząłem robić wpłaty na około 30 zł. Zacząłem szybko przyswajać podsawy pokera, używając podstawowych zagrań. Grałem tylko cashe. Czasami coś wygrywałem lecz w dłużyszym czasie i tak przegrywałem :<. Chcąc bardziej zaangażować się w pokera zacząłem oglądać treningi Wombata na SnG i MTT. Strasznie spodobały mi się jego treningi.. więc od pierwszego treningu przeprowadzonego przez trenera zacząłem grać SnG za 1$ na pokerstars. Nawet raz udało mi się szipnąć 49$. Chcę cały czas się uczyć i dążyć coraz wyżej. :)

Moim wcześniejszym hobby była gra w Call of Duty 4. W wieku 17 lat podpisałem już kontrakt z profesjonalnym gamingiem Universal Soldiers. (tak dokładnie to moja mama, ponieważ jako niepełnoletni nie mogłem go podpisać). Była to śmieszna sytuacja, ponieważ w jednym punkcie było napisane (Gracz który nie wywiąże z umowy, będzie nałożony karą pieniężna w wysokości 3000 zł) Mama powiedziała, że zdurniałem. Podpisała po 2 dniach z wielkim bólem. Jako gracz zwiedziłem min. Prage, Enshelde (Holandia) oraz praktycznie całą Polskę. Turniejów było około 20.
Największe osiągnięcia:
Liga Cybersport 2009- 2 miejsce
PGW w Pradze. 3 miejsce
Grunex w Pradze 2 miejsce.
Lan Tolkmicko- 1 miejsce
PGA- 4 miejsce
Khaotic#3- 2 miejsce
Lan Poznań-3 miejsce

Dzięki za przeczytanie moich wypocin :)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Cześć Mateusz,

fajnie, że po dłuższym czasie obecności z nami postanowiłeś się przedstawić. Mam nadzieję, że ten wpis nie będzie Twoim ostatnim, lecz regularnie będziemy Cię widzieć w różnych wątkach.

Pochwal się jeszcze, na jakich stawkach grasz obecnie, bo wygranie 49 $ to chyba nie było w SnG za 1 $ (no chyba, że grasz wielostolikowe).

Co do gamingu, to na naszym forum mamy dział, w którym nasi użytkownicy wymieniają się doświadczeniami. Może się skusisz i coś tam napiszesz:

-> eSports

Pozdrawiam i życzę miłych Świąt Wielkanocnych.

Odpowiedz
Cytat