Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
651 Wyświetlenia
rafczynski34

Witam, jestem Adam.

W pokera zacząłem grywać od roku, może troszkę dłużej, głownie amatorsko w naszym lokalnym barze :P Jakieś doświadczenie jest, ale dzięki tej stronie ucze się jeszcze więcej. Gram na low stawkach :) Pochodzę z okolic Częstochowy, głownie interesują mnie cashe, ale turniejem nie pogardzę :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
AdisJuve

Cześć,

Witam swojego imiennika w społeczności PokerStrategy.com! Fajnie, że postanowiłeś "skrobnąć" coś w tym dziale. Teraz liczę na większą aktywność na całym forum.

Większość graczy postujących w tym dziale zaczyna swoją przygodę z pokerem. Jestem przyzwyczajony, że zawsze sugeruję ścieżkę naukową (podrzucam materiały itd). Może chciałbyś skorzystać z tej pomocy? Wystarczy, że wskażesz limity i wielkość stolików, które grasz, a ja podeślę Ci najlepsze produkcje od naszych trenerów.

Chciałbym Cię również zachęcić do założenia bloga, bo jest to ciekawa forma integrowania się z całą społecznością. Poza tym blog świetnie motywuje, jak najbardziej zachęcam!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
rafczynski34 Autor wątku
rafczynski34

Preferuje NL, grywam/grywałem przeważnie na stawach 0,01/0,02. Ale nie ukrywam, że chciałbym pójść w górę :)

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Powiedz proszę, czy są to stoliki short handed, czy full ring? (6 czy 9 osobowe)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
rafczynski34 Autor wątku
rafczynski34

Preferuje 6, ale 9 też jak najbardziej :)

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Proponowałbym Ci wybrać konkretną odmianę. Ułatwi Ci to naukę i dobór materiałów.

Na początek - dwie serie do wyboru (odpowiednio - dla Short Handed i Full Ring).

muckinfella - Crushing microstakes - część 1
muckinfella - Crushing microstakes - część 2
muckinfella - Crushing microstakes - część 3
muckinfella - Crushing microstakes - część 4
muckinfella - Crushing microstakes - część 5
muckinfella - Crushing microstakes - część 6
muckinfella - Crushing microstakes - część 7
muckinfella - Crushing microstakes - część 8
muckinfella - Crushing microstakes - część 9
muckinfella - Crushing microstakes - część 10

babel92 - Step by step: cześć 1
babel92 - Step by step: cześć 2
babel92 - Step by step: cześć 3
babel92 - Step by step: cześć 4
babel92 - Step by step: cześć 5
babel92 - Step by step: cześć 6

Mam nadzieję, że zaproponowane materiały będą dla Ciebie dobrą pomocą. Sam oglądałem obydwie serie i każdą oceniłbym tak samo wysoko.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
rafczynski34 Autor wątku
rafczynski34

Dzięki wielkie Adaś ! Na pewno się przydadzą ! :))

Odpowiedz
Cytat