Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
271 Wyświetlenia
asdfspam

Witam

Mam na imię Radek, na pokerstrategy jestem już od jakiegoś czasu ale nigdy się nie udzielałem co postanowiłem to zmienić czego zwieńczeniem jest ten oto post :] . Jestem graczem cashowym choć zdarza mi się odpalić turniej przy sesji. Aktualnie jestem na poziomie powrotu do pokera, odbudowania bankrolla poprzez grindowanie najniższych limitów głownie na cake-u. Mam nadzieje że swoją skromną osobą w przyszłości wniosę coś wartościowego do społeczności ps :]

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Witaj asdfspam :fdrink

Grasz też na innych platformach oprócz cake'u? Na jakim limicie obecnie grasz ? :D

BLOG

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć asdfspam! :)

Na pewno wniesiesz i to nie jedno!
Kluczem do tego jest jednak aktywność. Jeden post, raz na trzy lata, to może być za mało, by wybić się na forum. ;)

Dobrze, że się przywitałeś i postanowiłeś zacząć udzielać się na naszej stronie.
Widzę, że sreberko lśni obok nicka, więc pewnie już wiesz co i jak. Staż na PokerStrategy.com też robi swoje i pewnie nie ma sensu polecać Ci materiałów dla początkujących użytkowników.
Jeśli jednak jest cokolwiek, z czym masz kłopot, lub masz pytania odnośnie artykułów, filmów, czy treningów to wal śmiało!

Napisz też coś więcej o sobie, jak już postanowiłeś wyjść z szafy. :D Co dokładnie grasz i gdzie?
Pomyśl też nad założeniem bloga. To na pewno sprawi, że ilość Twoich postów szybko wzrośnie, a jeśli tylko piszesz ciekawie, to szybko znajdziesz wiernych czytelników.

Witam Cię jeszcze raz na forum w imieniu swoim i załogi PokerStrategy.com!

Zdrówko! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
asdfspam Autor wątku
asdfspam

Grywałem BSS FR NL 20 przez pewien okres czasu potem zaś zrobiłem zbyt dużego cash outa i zamiast zejść na niższy limit resztę bankrolla spakowałem do torby :rolleyes: Teraz przyszlo mi zaczynać od początku NL 4 na cake-u, pkr(choć będę uciekać z tamtąd) i FTP. Trochę grałem rownież cash na live w różnych kasynach ale to przed wejściem naszej cudownej ustawy. Chęci powrotu i do pokera dodał mi spontaniczny wyjazd do Pragi gdzie zagrałem jeden turniej(bez sukcesów) i trochę cashowki. Zajawka wróciła, chęci są- nic tylko grać i się edukować bo braki są spore. Plany na bloga są rownież ale poczekam z tym jeszcze do usprawnienia mojego laptopa(muszę sobie monitor sprawić) kiedy zacznie się gra pełną gębą! :fdrink

Odpowiedz
Cytat