Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
377 Wyświetlenia

Witam wszystkich, jestem Oskar w pokera na poważnie grałem jakieś 2 lata temu ale sytuacja zmusiła mnie do zakończenia gry. Teraz powracam na nowo i mam zamiar zostac "na dłużej", ucząc się z artykułów z waszej strony, oraz dzieląc się sukcesami.

Pozdrawiam wszystkich :]

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć Oskar

Co grywałeś dokładnie, mówisz że grałeś 2 lata temu na "poważnie" to może masz jakieś poważne sukcesy? :f_thumbsup: OPOWIADAJ BRACIE!
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witamy i powodzenia :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Witaj Oskar,

cieszę się, że masz zamiar pozostać z nami dłużej. Mam nadzieję, że będziesz aktywnie uczestniczył w życiu forumowym i już wkrótce będziemy mogli usłyszeć o Twoich sukcesach.

Te 2 lata doświadczenia, to główne gra live, czy może grałeś wyłącznie online?

Pozdrawiam,
dohpaZ

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Moja gra w 99% składała się raczej z gry online. Sukcesy były jakieś ale szczerze mówiąc nie były jakieś szczególne, chociaż mój bankroll raczej rósł niż malał. Grałem nl strategią bss, i chyba przy tym zostanę.

Pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat

Hej,

może zainteresują Cię filmy nagrane przez naszego trenera babel92, w których daje on szereg wskazówek dotyczących gry według strategii BSS:
- Step by step: cześć 1
- Step by step: cześć 2
- Step by step: cześć 3
- Step by step: cześć 4
- Step by step: cześć 5
- Step by step: cześć 6

Zachęcam również do wstawiania rozdań do ocen, gdyż dzięki temu szybciej będziesz mógł wyeliminować ewentualne błędy ze swojej gry.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat