Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
616 Wyświetlenia

Witam bardzo serdecznie mlodziez jak i rowniez ludzi starszych,

Planuje wkrotce grac hajstejksy :fuckyeah tak wiec zakladam konto zeby slabsi gracze tacy jak ja jeszcze 5 minut temu mogli zobaczyc wlasnie jak powinno sie wchodzic na wysokie stawki i ogrywac tam z latwoscia ludzi.Nie chce zadnych pieniedzy ani nic,ciesze sie ze bede mogl pomoc innym :pokerface:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Apocaliptic

Witamy na PS ;)
Powodzenia, zobaczymy co ci z tego wyjdzie już nie takich kozaków poker zjadł ;D
pochwal się wykresami niedługo ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Spoko maroko,zalozyl bym bloga ale z jakiegos powdu nie moge :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć IisIlldurrrden! :)

Ambitne plany, nie ma co! Nick też wiele mówi. Wietrzę tu przyszłego hajstekowca :pokerface:
Bardzo podoba mi się Twoje podejście. Nie chcesz pieniędzy, a działasz jedynie z altruistycznych pobudek. Przywracasz wiarę w ludzi :P

Myślę, że przeszkoda jaka stoi Ci na drodze jeśli chodzi o stworzenie bloga, to Twój status. Postaraj się wyrobić choć brązowy, a wiele niedostępnych działów stanie przed Tobą otworem. TUTAJ możesz poczytać o naszym systemie przyznawania punktów i statusów.

Aha, w drodze na wysokie stawki polecam rzucić okiem na artykuły opisujące zasady zarządzania kapitałem...tak przy okazji :P

Powodzenia w grze i już nie mogę doczekać się bloga :fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dobra,zarejstrowalem sie na poker 770 i zara robie depozyt tak wiec juz lada moment wszyscy beda mogli podziwiac moja znakomita gre :pokerface:

P.S.Mam nadzieje ze ojciec nie sprawdzi w tym miesiacu wyciagu z karty :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
naturehol

aha

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tylko prosze bez taki postow nie wnoszacych nic do dyskusji :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

nick brzmi groźnie. Drugi Isildur.