Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
396 Wyświetlenia

Witam wszystkich.

Mam na imię Marek i mam 22 lata. Zdarzało mi się od czasu do czasu zaglądać na forum. W pokera gram od 2 lat. Przełomem w mojej grze było to kiedy zacząłem prace nad mindsetem. Gram BSS NL 200-400 SH i czasem HU PLO NL100. Gram w sieci Ipoker, niestety nie mam konta przypisanego pod PS. Chciałbym znacząco poprawić swoją grę, przez co moja dotychczasowa praca nad grą musi ewoluować. Chciałbym podziękować wszystkim trenerom z PS, którzy mają duży wpływ na mój poker.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
StahooKrk

Cześć,

witaj na forum, widziałem Twój post w dziale oceny statystyk, nice winning sir _thumbsup:

Powodzenie przy stolikach.

Odpowiedz
Cytat

Ipoker i jeszcze jaki room ? gdzieś musiałes wyrobic złotko ?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Hej Marek

Świetnie, że zdecydowałeś się przywitać - mam nadzieję, że to będzie początek Twojej aktywności na forum :)

Co do niepodpiętych platform, pamiętaj, że jeśli nie chcesz przenosić się na inny room, zawsze możesz skorzystać z opcji zakupu statusów. Złoty status to tylko 89 $ na 3 miesiące.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Złoto wyrobiłem na WH, bo na początku stycznia pograłem tam kilka dni.

Tak wiem Mooris o takiej możliwości i będę z niej w przyszłości korzystał. Gram aktualnie w bet365 i na pewno będę tam grał jeszcze jakiś czas, aby zrobić sobie cashback.

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Jeśli grasz na bet365, to zapewne zainteresuje Cię nowa promocja - Freerollowe szaleństwo na bet365 z pulą 50 000 $ (w dniach 3 - 6 marca)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat