Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
317 Wyświetlenia
zingaz90

Cześć wszystkim! :tongue:

Jestem Sławek i mam 21 lat. Przygodę z pokerem rozpocząłem na tych wakacjach. Kiedy byłem nad jeziorem, znajomy wyciągną walizeczkę z żetonami i tak się zaczeło. Wprawdzie nie szło mi najlepiej, ale pardzo mi się podobało. Po powrocie postanowiłem się coś podszkolićw tej kwestii i trafiłem tutaj. Juz po przeczytaniu paru artykułów moja gra znacznie sie poprawiła i zauważyłem wiele błędów które popełniałem. Mam nadzieje, że z Waszą pomocą moja gra w pokera bedzie stawała się coraz lepsza. Pozdrawiam :D

6 odpowiedzi
Refic

Cześć Sławek!

Fajnie, że postanowiłeś się z nami przywitać, cieszymy się z każdego nowego użytkownika w tym wątku :)
Wielu z nas zaczynało podobnie jak ty, a potem dzięki poświęconemu czasowi na naukę, wędrowali wyżej i wyżej. Wierzę, że tobie również się uda skoro już na samym początku wybrałeś odpowiednią drogę, wybrałeś PokerStrategy _thumbsup:

Daj nam jeszcze znać, w jaką odmianę grasz. Wtedy będę mógł Ci polecić odpowiednie materiały szkoleniowe. Ponadto zachęcam do uczestnictwa w naszym projekcie Mentor PokerStrategy.com.

Jeżeli będziesz zainteresowany, daj nam znać, a mentor skontaktuje się z tobą poprzez zakładkę Ludzie.

Pozdrawiam

zingaz90 Autor wątku
zingaz90

Gram w NL Hold'em i chętnie posłucham czego mi doradzisz. :D

Refic

Stoliki shorthanded, czy może fullringi?

zingaz90 Autor wątku
zingaz90

Zdecydowanie wolę short handed, ponieważ po paru rozdaniach mogę wstępnie ocenić kto jak gra i jaką grę przeciwko niemu stosować. Mam jeszcze pytanie odnośnie tracker'ów. Przeczytałem, że licencja na PS Elephant jest od 1k SP, ale czy pod uwagę są brane pkt ugrane w danym miesiącu czy lifetime SP?

Refic

I to mi się podoba :D
Również zdecydowanie wolę shorthanded :)
Na początek polecam Ci, obejrzenie serii filmów naszego trenera muckinfelli Crushing microstakes

Co do elephanta, pod uwagę są brane lifetime SP.

Pozdrawiam

zingaz90 Autor wątku
zingaz90

Dzięki za info i szybką odpowiedz. :]