Witam, nazywam się Konrad. Kilka dni temu uznałem, że czas na kolejne podejście do pokera. Tym razem na poważnie, i by odróżnic je od pozostałych postanowiłem po raz pierwszy po 1,5 roku od rejestracji zawitac na forum.
Będe grał NLSH, ponieważ nie grałem tego nigdy wcześniej zaczynam od NL4 na Unibet.
Cześć Konrad,
gdzieś Ty się podziewał, jak Cię nie było? Długo czekaliśmy na Ciebie na forum, ale najważniejsze, że w końcu się przełamałeś i napisałeś swojego pierwszego posta
A co się działo w pierwszym podejściu? Dlaczego przerwałeś grę w pokera?
Co do nl sh, to w sumie jest to dość wymagająca odmiana i trzeba mieć stalowe nerwy oraz umieć dobrze czytać ręce przeciwników. Poza tym, dobrze by było, abyś znał podstawy gry postflop, gdyż bez tego, trudno będzie Ci osiągnąć sukcesy na krótkich stołach.
Co do materiałów szkoleniowych, to w naszej sekcji strategii mamy kilka artykułów na ten temat, ale są one dostępne od srebrnego statusu.
Możesz jednak na początek zapoznać się z serią naszego trenera muckinfella pt. Crushing microstakes. Autor opowiada nie tylko o teorii, lecz daje pokaz gry przy stołach stosując wcześniej omówione zagrania.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Cześć, dzięki za powitanie
Co do materiałów to właśnie to właśnie jestem w trakcie oglądania serii muckinfella i jest ona naprawdę świetna. Artykuły ze srebra mam już przerobione ponieważ miałem już kiedyś wyższy status i leżą teraz wydrukowane w segregatorze. Jednak najważniejsze zdecydowanie są dla mnie wideo i coachingi z mindsetu, za które brawa dla was ♠_thumbsup:
Ale niestety pierwsza sesja na -4BI. I tu pojawiają się wątpliwości czy 25BI jest wystarczającym limitem na micro stawkach. Nie stało się nic niesamowitego, poprostu stackowanie KKvsAA, JJvsQQ, kilka trafionych AKvsSet i wynik jest jaki jest. Ale TYM razem nie przeszkodi mi to w osiągnięciu celu jaki sobie wyznaczyłem ♠_cool:
PS. mam problem z Unibetem. Nadal nie mam platynowego statusu, widziałem na forum, że jest to częsty problem, ale nie wiem czy lepiej odezwać się w tej sprawie gdzieś na forum czy odrazu napisać ticket do supportu.
Napisane przez txd001
PS. mam problem z Unibetem. Nadal nie mam platynowego statusu, widziałem na forum, że jest to częsty problem, ale nie wiem czy lepiej odezwać się w tej sprawie gdzieś na forum czy odrazu napisać ticket do supportu.
Hej
Jeśli masz problem ze statusem na Unibecie, to najlepiej pisać do nich
Pozdrawiam