Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
490 Wyświetlenia
smacz

Cześć wszystkim.

Pokerem zainteresowałem się około rok temu, obecnie gram NL10 na Everescie, FT i P*, głównie 6max, czasem SnG/MTT (do 18 osób). Zdarzy się czasem jakiś PL Omaha (Hi/Lo też) ale słabo się czuje w tej odmianie jeszcze.
Pokerstrategy znalazłem przez polishrounders, no i zgłębiam wiedzę tu zawartą.

Powodzenia przy stołach.
Pozdrawiam
smacz

2 odpowiedzi

Witaj smacz,

Widzę, że jesteś wszechstronnym graczem, i nie koncentrujesz się tylko na jednej odmianie. To dość rzadko spotykane zjawisko, dlatego tym bardziej cieszymy się, że zdecydowałeś się podnosić swoje umiejętności z PokerStrategy.

Myślałeś może o założeniu Bloga ? Z pewnością wielu innych graczy chętnie będzie śledzić Twoje postępy we wszystkich granych przez Ciebie odmianach.

Pozdrawiam, i również życzę samych sukcesów!

Pokerstrategy znalazłem przez polishrounders, no i zgłębiam wiedzę tu zawartą.

Witaj smacz :)

Jak widać, 'wszystkie drogi prowadzą do PokerStrategy.com'... nawet od konkurencji ;) Ale bardzo dobrze, że nas znalazłeś, ponieważ może to być przełomowy moment w Twojej pokerowej karierze, czego szczerze Ci życzę. Jeśli nie zapoznałeś się jeszcze z naszą ofertą filmików, to gorąco namawiam, abyś nadrobił te zaległości, ponieważ w mig przekonasz się, jak wiele materiałów szkoleniowych z różnych odmian pokera można u nas znaleźć:

https://polska.pokerstrategy.com/video/

Gdybyś miał jakieś pytania, wal śmiało.

Pozdrawiam!