Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam ;)

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
267 Wyświetlenia
Panczit

Witam wszystkich ;) Nazywam się Paweł, mieszkam w Nakle Śląskim i studiuje logistykę w Chorzowie.
W pokera gram od połowy 2006 roku, początkowo głównie freerolle z niezłym skutkiem ;) Bodajże 2 lata temu zapisałem się na PokerStrategy, zdałem pomyślnie quiz i zacząłem budować się na FTP z dobrym skutkiem lecz finał niezbyt był udany - przegranie prawie całego bankrolla na cash games. Dużo czytam i analizuje lecz sam mało pisze i daje rąk do analizy i postanowiłem to dziś zmienić ;) Ogólnie jak czas pozwala to gram SNG badz MTT z małym wpisowym.
Grałem tez w paru turniejach live ze średnimi skutkami lecz pozostały miłe wspomnienia i nowe znajomości - MP Everest bodajże 2008 rok, USOP Wisła 2009 oraz PPC Wrocław 2010. W tym roku zamierzam zwiedzić parę miast, poznać nowych ludzi, wymienić się doświadczeniami i w końcu coś wygrać;)

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stołach online jak i na żywo ;)

1 odpowiedź
imfar

Cześć Paweł!

Witaj na naszym forum. Mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować postanowienie i będziesz teraz aktywnym użytkownikiem naszego forum :). Wspomniane przez Ciebie wklejanie rąk do oceny, to bardzo skuteczna forma nauki. Zdecydowanie polecam z niej korzystać przy wszelkich wątpliwościach.

Skoro lubisz poznawać nowych ludzi i wymieniać się doświadczeniami, napewno spodobałoby Ci się na naszych zlotach. Najbliższy już 16 kwietnia ;).

Życzę powodzenia i pozdrawiam