Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
414 Wyświetlenia
psgold

Witam
Gralem chyba z trzy razy online na NL i oczywiscie minimalny depozyt przegrywalem jednego wieczoru. Skorzystalem z kapitalu od PS, ale i tym razem zjechalem na zero, choc walczylem prawie tydzien. Postanowilem sie ostro wziasc do nauki i walkuje artykuly na PS:)

Pozdrawiam

6 odpowiedzi
bobosz

Witam

Ale to co złego robiles ze tak szybko przegrales rola? Przestrzegles bankrol managment?

psgold Autor wątku
psgold

Poczatkowo tak, ale ciagle spadalem w dol. Popelnilem wiec standardowy blad, przeszedlem na Nl10. Wtedy po raz pierwszy zwieszylem bankroll na +12$, ale powoli byl to poczatek konca. Krotko, chcialem sie nachapac w krotkim czasie i mnie ukaralo:) Rozegralem w tydzien ok, 7 tys rak.

bobosz

To zwieksznie to poprostu byl krotki wzlot. Jezli bd mial drugi kapital to staraj sie go szanowac i jak troche stracisz to nie wchodz na wieksze limity zeby go odrobic bo wtedy zawsze sie przegrywa :) tylko graj swoje na NL2 a to Ci wyplaci w przyszlosci

psgold Autor wątku
psgold

Ok, dzieki za info:)

imfar

Witam psgold!

Cieszę się, że postanowiłeś się zabrać do nauki :). Sam już najlepiej wiesz, że bez wiedzy jak grać nie da się wygrywać, przynajmniej nie w dłuższym okresie czasu ;).

Sam pierwszy kapitał startowy też przegrałem, bo też nie chciało mi się czytać artykułów. Wiem więc jak to jest ;). Grunt to zabrać się do roboty i zacząć robić $$$, czego Ci szczerze życzę.

Wytrwałości w nauce i powodzenia przy stolikach.

Pozdrawiam

Cześc psgold.

Witaj!

Co nagle, to - jak mówią - po diable ;) Nie śpiesz się, przeznacz sporo swojego czasu na naukę, skorzystaj ze wszystkich materiałów, jakie oferujemy na PokerStartegy.com, a na pewno zauważysz postępy.

Życzę wytrwałości i powodzenia.