Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
443 Wyświetlenia
agjar

Witam wszystkich.

Ogolnie to jestem nie smialy na tego typu forach , nie udzielam sie ale lubie sledzic , czytac itp
bo jak taki stary pryk :rage: a on siedzi przy kompie dniami i nocami , ale mysle ze to sie zmieni

Mam na imie Jarek jestem z Poznania mam 30... pare lat , w pokera gram (a raczej bawilem sie jako fish :rage:) w wolne dni i weekendy juz od dluzszego czasu , probowalem grac we wszystkie odmiany .

Ale od paru miesiecy ucze , ogladam filmy ,
edukuje sie w odmianie NL BSS FR . Moimi mentorami Blogowymi sa Scoti1986 i babel92 za co ich pozdrawiam

Mam przeczytane wszystkie arty i filmy do brazu , wybiore FTP i bede gral na NL10

Pozdrawiam

6 odpowiedzi

Cześć Jarek,

serdecznie Cię witam na naszym forum i mam nadzieję, że Twoje nastawienie zmieni się i częściej będziemy Cię widzieć na forum.

Jak tylko zauważyłem, że jesteś z Poznania, to coś przeczuwałem, że nasz babel92 maczał w tym palce ;)

Widzę, że poznałeś już najważniejsze sekcje na naszej stronie, ale martwi mnie trochę jedna informacja, której nam udzieliłeś. Piszesz, że masz zamiar grać na nl10, gdyż jeżeli masz do dyspozycji jedynie nasz kapitał startowy, to jest to trochę za wysoki limit na start. Mam nadzieję, że dobrze przemyślałeś swoją decyzję.

Jeżeli miałbyś jeszcze jakieś pytania, to proszę pisać na forum.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Cześć!

Witam serdecznie i morda mi się cieszy, że przełamałeś się w końcu i napisałeś posta :)

Im więcej dobrych ludzi na naszym forum, tym więcej merytorycznej dyskusji i miłej atmosfery.

Do zobaczenia na zlocie _thumbsup:

agjar Autor wątku
agjar

Witam dohpaZ

babel92 nie mial nic wspolnego po prostu lubie czytac jego blog
a co do NL10 to mam kapital na ten limit ,
a waszego kapitalu to nie bede bral

Czesc Jakub , dzieki za posta i szkoda ze nie jestem diamentem bo fajna imprezke bedziecie mieli moze niebawem dolacze do tego grona

Pozdrawiam

Nie musisz być Diamentem, żeby się bawic na zlocie.

Do turnieju w piłkę i do klubu zapraszamy wszystkich.

Poza tym będą jeszcze imprezki poza planem ;)

agjar Autor wątku
agjar

Nie ? To o co chodzi z tym diamentem

a turniej w pilke super, troche sie gralo jak bylem mlodszy i szczuplejszy hehe , wiec to nie dla mnie bym musial troche po cwiczyc i kondycji nabrac
a jak mam to rozumiec ze do klubu zapraszacie wszystkich i te imprezki poza planem

edit: OK juz wszystko wiem News przeczytany

Pozdro

Nasi użytkownicy ze statusem diamentowym mają pewne przywileje na zlocie w postaci specjalnej kolacji oraz wspólnej jazdy "samochodzikami" po torze. Szczegóły znajdziesz w tym newsie.
Zawsze, gdy coś ciekawego dzieje się w naszej społeczności, opisujemy to w newsach, więc jeżeli chcesz być na bieżąco, to śledź uważnie nowe newsy.