Witam. Niedawno co się zarejestrowałem
Po rozwiązaniu quizu, chodze po różnych stronach w poszukiwaniu informacji ( chociaż wszystko wydaję się trudne i skompikowane ). Nie ukrywam, że fajnie byłoby coś wygrać, ale szczerze w to wątpie- chce się dobrze bawić. Dodam, że nigdy nie miałem styczności z pokerem ( chyba kazdy tak zaczynal
). Będe grał na titanie, btw. czy moglibyście polecić mi jakieś wskazówki? Przeczytałem cały artykuł przed quizem, ale kompletnie nie wiem jak zabrać się do dalszej nauki.
Witaj!
Powiedz jaką strategią planujesz grać, a na pewno Ci pomożemy. Nie martw się, każdy na początku miał problemy, ale zobaczysz, że szybko będziesz pokonywał limity i wspinał się na wyższe stawki.
Pozdrawiam
Narazie pogrywam na Titanie w Texas Holdem ( w trybie fun ). Nad obraną strategią jeszcze się nie zastanawialem, ponieważ dopiero od kilku godzin się tym interesuje
Drobna rada - uciekaj z trybu fun !!! Nie dosc ze nic tam sie nie nauczysz to naberzesz zlych nawykow patrzac i grajac tam.
Na funiegram tylko na SSS ( nie chce odrazu z nową poznaną taktyką wchodzić na prawdziwą gre). Akurat czekam aż wpłyną mi pieniądze z rozwiązania quizu
A tak btw. zanim zaczne grać naprawdę, muszę jeszcze wiele przestudiować
Bo zdaje sobie sprawe, że z samym SSS nic nie wygram
Titan ma najniższe stoliki 0,05/0,1 i stosunkowo wysokie opłaty w turniejach.
Największy / najpopularniejszy jest Pokerstars.
Powodzenia.
Hmm jeszcze tylko takie małe pytanko. Nie zauważyłem, że wcześniej wybrałem już PartyPoker i to właśnie tam ma przyjść kwota z quizu
Czy aby dostać kwote z quizu musze najpierw wpłacić coś od siebie czy jest ona dopisywana automatycznie bez pierwszej wpłaty?
Awikun : przed wypowiedzian radzilbym sprawdzic fakty najpierw.
Najnizsze stoliki na titanie to 0.01/0.02 tak przy okazji. A i oplaty w turniejach z tego co przejzalem niczym sie nie roznia od pokerstars. Wiec nie wymyslaj.
AmarUso - nie wazne czy grasz SSS czy BSS czy jeszcze w ogole inaczej. tam kazdy graj jak chce bo nikt nie troszczy sie o te punkty. Pozatym SSS nie ma co sie uczyc - wszystko masz napisane w dwoch tabelkach :).
A czy duzo kasy z SSS nie ugrasz. No nie wiem popytaj - popytaj kilku ludzi na forum ktorzy z SSS zbili calkiem ladne kwoty.
Witam ponownie. Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie dręczy :]. Po zdaniu quizu, wyświetliła się informacja, że po założeniu konta zostanie przesłana kwota 1 dolara na konto w PartyPoker, co jest niezbędne do realizacji kapitału. Jednak u mnie stan konta wynosi: Wirtualne saldo: 10 000, W grze: 0. Może się myle, ale czy nie powinienem mieć "W grze: 1"? Dodam, że od wczoraj na partypoker nie grałem na żadnym stole ( tylko na Titanie ). Pozdrawiam
Witaj
Poczekaj jeszcze chwilę i pewnie dostaniesz obiecane pieniądze
Pozdrawiam ;)!