Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
279 Wyświetlenia

Witam wszystkich użytkowników, jestem tutaj nowy, dopiero co zacząłem grać ze startowymi 50$ na FTP i mam nadzieję że zostanę tutaj na forum na długo.
Pozdrawiam

4 odpowiedzi

Cześć darkan321,

gratuluję otrzymania kapitału startowego. Życzę Ci również wiele zabawy na forum oraz wielu pouczających tematów.

Napisz jeszcze, w jaką odmianę pokera masz zamiar grać, a zaproponujemy Ci odpowiednie materiały szkoleniowe, abyś nie zginął nam w gąszczu artykułów, filmów i treningów.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, to zapraszam do zakładania nowych wątków.

Pozdrawiam,
dohpaZ

ekonom

Witaj darkan321
Zapraszam Cię również do dwóch najlepszych wątków na forum:

Day Cafe - spotkajmy się w jasnościach

i

Night Cafe - spotkajmy się w ciemnościach

spotkasz tam wielu doświadczonych graczy, którzy z chęcią podzielą się z Tobą swoją rozległą wiedzą :f_rolleyes:

Pozdrawiam i powodzenia :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Gram NL Hold'em, a raczej się uczę grać póki co :)

Zacznij od naszych artykułów na temat strategii big stack. Następnie oglądnij sobie produkcje naszego trenera rusher88 pt. Teoria microlimits.
Zapraszam również na treningi prowadzone przez tego samego trenera: Przestań być fishem oraz Zjedz rybkę. Na treningu możesz zapytać trenera o nurtujące Cię kwestie.
Nie zapomnij o wstawianiu rąk do oceny. Nasi sędziowie ocenią Twoje rozdanie oraz zaproponują Ci najbardziej optymalną linię gry. Zachęcam również do przeglądania rozdań wstawianych przez innych użytkowników. Możesz spróbować sam oceniać rozdania innych, być może w ten sposób najszybciej będziesz mógł polepszyć grę.