Witam wszystkich zarabiających na życie i grających dla zabawy.
Mam na imie Grzegorz i mam 18 lat jestem z Aleksandrowa mimo młodego wieku mam kilka mało ważnych sukcesów:>
Cześć Grzegorz!
Miło mi powitać Cię na forum PokerStrategy.com. Napisz proszę coś więcej o sobie; jaką odmianę grasz, pochwal się sukcesami.
Pozdrawiam
Gram no limit. Wygrałem kilka turniejów freeroll i w nie których zajmowałem dośc wysokie miejsca. Na pokerstars miałem dośc odległem miejsce w turnieju i dostałem $0,14 lecz po grach ze spisowym $0,02 zrobiło się $10. Najczęsciej gram na NL 0,05 - 0,1 lub FL 0,1 - 0,2
tylko w holda.
Również chciałem przywitać na forum
Życzę sukcesów i dużo szczęścia przy stolikach
no niestety po pomnożeniu kwoty z $50 na $100 dostałem kilka badbetow i nie mogłem sie ogarnąc zostało mi $70 i skusiła mnie gra w kasynie , w którym przegrałem all. Bywa.
Cześć!
Wyciągnij wnioski ze swojej przegranej. Jeśli masz zamiar grać jeszcze w pokera, zastosuj zarządzanie kapitałem i nie daj się skusić kolorowym gierkom w kasynie - przeciwko programowi nie da się wygrać.
Pozdrawiam
Witam Serdecznie
Grałem w wiele hazardowych gier ( kasyna online, zakłady, portale typu podbij)
jednakże poker to Moim zdaniem najbardziej uczciwa forma hazardu jeżeli w ogóle ta grę można tak nazwać - po prostu twoje zyski są zależne tylko od Ciebie a nie od szczęścia- które czasami sprzyja w pokerze; jednakże się na nim nie opiera!!!!
P.S
zostałem witaczem
Z poważaniem
Mienso24 ♠_cool:
Pamiętaj że możesz zawsze dostać od nas drugi a nawet trzeci kapitał startowy 50$ . Gracze którzy go otrzymują są losowani dlatego warto często sprawdzać swoją skrzynkę pocztową
Jeśli dostaniesz/wpłacisz kolejne $$$ to pamiętaj o błędach z przeszłości i pokaż że stać Cię na solidną grę ♠_thumbsup:
Pozdrawiam