Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
431 Wyświetlenia
jambo390
Poker Player

Witam wszystkich:)

Mam na imię Przemek i pochodzę z Radomia. Swoją przygodę z pokerem zacząłem tak około 1,5 miesiąca temu, wtedy to właśnie na starsach wpłaciłem swoje pierwsze pieniądze. Nie była to jakaś wielka kwota bo 10$, ale myślę, że od momentu kiedy pierwszy raz zasiadłem do stolika do teraz dość sporo się dowiedziałem ( bo nie wiedziałem praktycznie nic o pokerze). Oczywiście mój pierwszy kapitał nie ostał się próbie czasu i wszystko przegrałem. :( Na szczęście teraz już wiem dlaczego tak się stało i myślę, że w przyszłości będę mógł zapobiec takim sytuacją :)

12 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj Przemku

Powiedziałeś bardzo mądre zdanie - "wiem, dlaczego tak się stało" - a to już bardzo ważna kwestia.

Bardzo wiele osób straciło swój pierwszy kapitał. Nie ma co się przejmować, tylko zacisnąć zęby i dalej się uczyć. Mamy świetne materiały - zarówno artykuły jak i filmy, treningi czy oceny rozdań - polecam korzystać ze wszystkiego - zarówno dlatego, że jest to świetna forma nauki oraz dlatego, że jest w 100% darmowe :)

Co grasz ? Cash games czy turnieje ?

Pozdrawiam

jambo390 Autor wątku
jambo390
Poker Player

Co do materiałów to naprawdę są świetne nawet jeśli tak jak ja ma się tylko status basic. Zacząłem używać ich gdy straciłem połowę tego co zainwestowałem i wtedy zauważyłem znaczną poprawę w prowadzeniu mojej rozgrywki z 5$ udało mi się w przeciągu 2 sesji 2 godzinnych dojść do stanu 9$... No ale niestety kiedy zauważyłem, że nawet coś mi się udaje zacząłem w znaczniej mniejszym stopniu przestrzegać moich zasad... i ten oto sposób mam puste konto.

A i gram cash games, a dokładniej mówiąc Fixed Limit na $0.02/$0.04

Mooris
PokerStrategist

Dlaczego nie założysz konta przez nasz serwis ? Wtedy będziesz zbierał punkty, które dadzą Ci dostęp do większej ilości materiałów, możliwość uczestnictwa w treningach i wiele więcej - tutaj przeczytasz więcej na ten temat https://polska.pokerstrategy.com/rewards/

Jeśli chodzi o puste konto. Gdy założysz konto przez nasz serwis, możesz zdać quiz i otrzymać od nas za darmo 50 $ kapitału startowego, którym będziesz mógł dysponować.

Mamy też program "Zaproś Przyjaciół" - https://polska.pokerstrategy.com/tell-a-friend/ w którym za zaproszenie każdej osoby do naszego serwisu możesz zarobić do 100 $.

Jak więc widzisz, ,możliwości jest bardzo wiele :) Oczywiście jeśli konto na Poker Stars nasz nie przypisane do nas, nie możesz już go przypisać.

Polecam założyć konto na Full Tilt Poker.

Pozdrawiam

jambo390 Autor wątku
jambo390
Poker Player

Założyłem już konto na William Hill przez PokerStrategy.com, (oczywiście jak już sie dowiedziałem o istnieniu tej strony) zdałem quiz, ale niestety jestem kolejną osobą odrzuconą... w odpowiedzi zostałem poinformowany, że nie zastosowałem się do regulaminu dlatego kapitał startowy mi nie przysługuje.

Nic nie szkodzi, zawsze możesz skorzystać z naszych bonusów od pierwszej wpłaty.

Jeśli zależy ci na grze i na materiałach z naszego serwisu, na pewno sobie poradzisz.

Pozdrawiam

jambo390 Autor wątku
jambo390
Poker Player

Czyli jak już założyłem konto na William Hill i zostałem odrzucony z tym bonusem to czy moje konto na tym poker room'iem będzie połączone z PokerStrategy.com? I jak już wpłacę pieniądze to będę mógł zdobywać punkty?

Cześć,

tak, Twoje konto jest powiązane z PokerStrategy.com. Jeżeli wpłacisz własne pieniądze, będziesz mógł zdobywać StrategyPoints, dzięki którym będziesz podwyższał swój status na naszej stronie.

Pozdrawiam.

Witam,

pamiętaj że "Radom jadom! " i mam nadzieje że przeniesiesz to hasło do swojej gry w pokera :D

Pozdrawiam

Wiem ze w Radomiu jest organizowana co tydzien w niedziele okolo 16tej jakas liga, "Radomska Liga Pokerowa" sie nazywa ale nie wiem dokladnie jaki link strony maja :)

jambo390 Autor wątku
jambo390
Poker Player

O.o To fajnie byłoby się dowiedzieć co i jak:) Ja ostatnio chciałem rozegrać pokerka live, bo mamy profesjonalne żetony (nie ma to jak siostra dealer:D) ale nie mamy ludzi:( To jakby ktoś miał ochotę chętnie zagramy:)

Jeżeli chcesz zebrać ekipę do gry live, to zajrzyj do działu Users meet users, a z pewnością znajdziesz kogoś, kto mieszka w Twojej okolicy i ma ochotę pograć.

jambo390 Autor wątku
jambo390
Poker Player

Dzięki, Na pewno zajrzę:)

A co do turniejów w Radomiu to znalazłem już co nieco o tym o 16.00 w każdą niedziele w klubie Mega jakby ktoś nie wiedział to na Wernera 10 jest:) Będę musiał się tam kiedyś wybrać :rolleyes: