o sobie: 34 latek wiec stary koń w porównaniu z innymi. hobby giełda GPW, bonsai, nurkowanie, muza metal i rock . pokera lubiałem ale nie grałem nigdy live na pieniądze tylko rozbieranego na kompie "klasycznego" (5 cards draw) innych odmian nie znałem dotąd poza video pokerami na automattach w barze. z m-c temu trafiłem na gierkę governer of poker odmiana oczywiscie texas nl i tak zacząłem szukac info na necie o pokerze
i trafiłem na waszą superstronkę, posprawdzałem oferty bukmacherów bo często mają w ofercie pokerownie (pokerroomy) i zacząłem czytac różne artykuły na necie i ksiazki dostępne po polsku (dla mnie słabizna- nawet jeśli chodzi o podstawy) pewnie jak wielu z was nie mogę sie doczekac wydań polskojezycznych klasyków o pokerze bo angielski znam "a little" a moze ktoś ma jakieś skrypty przetłumaczone na polski?
Witaj
u nas znajdziesz streszczenie książek, polemikę z nimi, oraz o wiele więcej, dlatego zapraszam do czytania
To jest link do sekcji strategii, w której znajdziesz wiele ciekawy artykułów gorąco polecam...
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/
Linki w mojej stopce zaprowadzą Cię do przykładowych rozdań i pokażą, jak je wstawiać
jest to bardzo ważne i można się w ten sposób sporo nauczyć
mamy nadzieję, że będziesz częstym gościem na naszym forum, nie bądź nieśmiały, wszyscy liczymy na Twoją aktywność
pytaj, proponuj wątki, komentuj, oceniaj, mów o tym co lubisz i czego nie
do tego służy forum
Oglądaj filmiki bierz udział w treningach, to świetna forma przekazywania wiedzy...
Na koniec życzę Ci szybkiej zmiany avatara na diamentowy
albo na mój, firmowy znaczek PokerStrategy
Pozdrawiam
jakby mnie zatrudniło wydawnictwo to bym przetłumaczył ;)wiesz mi Poker Strategy wystarczy, nie polecam skryptów...
to forum jest wyjątkowe
poza tym nie jesteś taki stary, Jacek, czyli jeden z naszych adminów, ma coś koło tego, a ile ma werwy i zapału, dużo więcej niż np. maggman
załóż wątek:
Kto ma powyżej 30
będziecie mieć klub...o tym jak sobie radzić ze starością
damianpat napisał
załóż wątek:
Kto ma powyżej 30będziecie mieć klub...o tym jak sobie radzić ze starością
![]()
hehe:) jeszcze chyba nie jest tak źle z nami:)
hej ja tez zaczalem od Governor of Poker:)
niezla gierka ale jednak boty sa jednak na tyle niezyciowe ze zdecydowalem sie pograc normalnie:D