Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
396 Wyświetlenia
Huricano

Witam wszystkich!

Już wcześniej zarejestrowałem się na tej stronie, jednak ją olałem...bo co to ja nie potrafie :f_biggrin: Wpłaciłem z własnej kieszeni 50$ na PokerStars i zacząłem grać na NL2. Gdy doszedłem do 60$ to już cały świat należał do mnie :f_cool: Wooo co ja będę czytał jakieś durne artykuły, książki jestem mistrzem i już! Dopiero jak spadłem do 30$ do się trochę otrząsnąłem... Teraz mi wstyd :f_frown:
Przypomniało mi się o tej stronie i zacząłem czytać różne artykuły. Dzięki Wam mam na razie 56$ i mam nadzieję, że nadal sukcesywnie będę piął się w górę. A tak poza tym to mam na imię Piotrek i mam 21 lat, a można mnie spotkać na PokerStars NL2 i PartyPoker NL4 gdzie zwykle grywam 4 stoły (więcej dobrze nie ogarnę, a jeden mnie nudzi i gram zbyt loose)
NIE CHCE JUŻ BYĆ FISHEM :f_mad:

P.S. Fajne macie buźki :f_biggrin:

3 odpowiedzi
Mooris

Hej Piotrek

Grunt to to, że się otrząsnąłeś i wiesz, że popełniałeś błędy :) Z naszymi poradami możesz ugrać znacznie więcej niż 60 $ :)

Mamy świetne artykuły, filmy, trenerów różnych odmian, którzy chętnie Ci pomogą w poprawie Twojej gry - a to wszystko za darmo.

Dobrym pomysłem jest założenie bloga, który będzie Cie codziennie motywował do doskonalenia swoich umiejętności.

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.

Cześć Piotrek!

Witam serdecznie i cieszę się niezmiernie, że postanowiłeś do nas dołączyć.

Pierwszy najważniejszy krok już zrobiłeś - zdałeś sobie sprawę z tego, że metoda "na brawurę" nie jest wskazana i postanowiłeś popracować nad sobą.

Tak trzymać _thumbsup:

Do Twojej dyspozycji są nasze artykuły, filmy, treningi, forum do oceny rąk. Korzystaj! Polecam też założenie własnego bloga, który pozwoli Ci spojrzeć z dystansem na własną grę.

Powodzenia :)

Vydra88

gl. Czytaj artykuły, oglądaj filmiki i wrzucaj ręce na forum do oceny. A przy okazji jak masz czas wieczorem to bierz udziały w treningach organizowanych na pokerstrategy przez świetnych trenerów. Powodzenia;]