Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] witam:)

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
451 Wyświetlenia
najlepszy

siema witam wszystkich
gram w pokera już 3 lata krótkie stoły na boss media ale szczyt moich możliwości to nl20 gdzie bywa rożnie ale ciekaw co przeszkadza mi w pokerowym rozwoju czy słaba psychika czy nieznajomość teorii (bo mało czytam artykułów), ostatnio to takie cuda się działy (wtopy z wszystkim na runner runner) ze musiałem zmienić soft i poszedłem na europoker gdzie jest lepiej

jeśli jest ktos kto ma opracowana sciezke rozwoju na sh tak żeby dojść na stawki nl50 nl 100 to chętnie wymienię poglądy:)

6 odpowiedzi
Nomedes

no to witaj! uczeszczaj na treningi czytaj artykuly i zagladaj do dzialu oceny rak :D

najlepszy Autor wątku
najlepszy

tylko na treningach mam problem bo sam nei wiem o co spytac
a kiedys jak chcialem wrzucic rece z boss medii to byl zly format, moze z europoker sie uda

Cześć najlepszy!

Ksywka godna zwycięzcy i widzę że złoto już masz, świetnie!

Witaj na naszym forum, znajdziesz tu mnóstwo osób o podobnych zainteresowaniach.

Odwiedzaj nasz dział "strategie złoto plus", gdzie możesz się wymienić doświadczeniami z użytkownikami z wyższych statusów.

Poza tym życzę powodzenia i szybkiej drogi do NL100 :)

Pozdrawiam!

najlepszy Autor wątku
najlepszy

musze przyznac ze dla poczatkujacego uzytkownika forum jest trudne zeby sie w nim odnalezc, nie wiadomo od czego zaczac

ligabb

też tak miałem, polecam dodać swoje działy, które przeglądamy do "ulubionych" i tą stronę dodać do zakładadek, no po co Ci np. forum MTT do codziennego użytku :)

niedługo ogarniesz forum i wybierzesz działy gdzie będziesz zaglądać :)

Hej!

To dobra rada od ligabb. Na początku może się to wydawać trudne do ogarnięcia, ale zobaczysz, że już niedługo będziesz się tu czuł jak u siebie w domu :) Jeśli masz jakieś pytania - pytaj śmiało!

Witam i pozdrawiam!