Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam ;]

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
578 Wyświetlenia

Witam wszystkich, zarejstrowałem się na pokerstrategy kilka dni temu, w sumie na polskie forum trafiłem przypadkiem :D Czytałem sporo artykułów, oglądałem filmy. Szczerze mówiać to niekiedy więcej czytam niż gram.
Siedzę na titan pokerze, dostałem tam 33-34$ na start(tzn. 50$ chyba ale musze ugrac więcej pkt) na stawkach NL 0.01-0.02 i uczę się grać. Dziś dopiero wróciłem do początkowej sumy. Zanim w ogóle zacząłem grać na kasę posiedziałem troche na playmoney ale to zupełnie inna sprawa, ludzie wcale nie foldowali.
Obecnie gram na 7-8 stołach SSS, starająć się jak najlepiej opanować schematy, gram dosyć tight ale nie zawsze trzymam się strategii np. często staram się zgarniać blindy. Obejrzałem troche filmików, szczególnie podobały mi się te, które umieścił hasenbraten(teraz przejrzę te polskie :D Naprawdę pomogły mi uniknać wielu błędów. Dziś pół dnia kombinowałem z umieszczeniem swoich handów na forum i dzięki temu tu trafiłem. Myślę, że zostanę dłużej ;]

1 odpowiedź
MoroP

Witaj, mam nadzieję że dodawanie rąk na forum i oglądanie szybko sprawią, że staniesz sie wygrywającym graczem i pomnożysz kapitał startowy :)