Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witaaam :)

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
358 Wyświetlenia
marekmak

Cześć wszystkim zacnym użytkownikom tego forum :)

Mam 21 lat nazywam się Marek i swoją przygodę z pokerem zacząłem w grudniu ubiegłego roku (brzmi odlegle ale to nieco ponad miesiąc ;D)
Skorzystałem z kapitału startowego i wybrałem Full Tilt Poker, którego nazwa dobrze oddaje moją późniejszą grę. Zacząłem nieźle (SSS), wszystko dzięki Waszym artykułom i filmikom. Jednak zerowe doświadczenie spowodowało że najpierw ztiltowałem po sporej ilości bad beatów, a następnie kiedy już myślałem że odbiję się od tych 25$ zacząłem grać loose co przyniosło kolejne straty i kolejnego tilta. Balansowałem na granicy 0-5 dolców, przyszły kolejne bad beaty i przygoda się skończyła.
Tydzień dwa temu wróciłem do pokera. Tym razem na Paradise'a gdzie zagrałem we freerolach i lidze studenckiej i to 2,44euro z ligi dało początek bakrollowi 36 euro którego obecnie posiadam. Super się czuję nie inwestując ani złotówki a dobrze się bawiąc.
Czuję że bardzo powolutku ale regularnie moje umiejętności idą w górę. Znowu zasługą tego jest PokerStrategy. Przerobiłem już praktycznie wszystkie lekcje i często do nich wracam.

Największy sukces: zwycięstwo w turnieju o wpisowym 0.50 + 0.05 na około 100 (dokładnie nie pamiętam) osób, za co otrzyałem 17 euro. Poniżej screen pod tytułem JAK SIĘ KOŃCZY LIMPOWANIE ASÓW :D

/

Gram: SSS cash, sng, mtt (wypracowałem sobie niezłą metodę dywersyfikacji środków polegającą na graniu różnych gier od stolików poprzez sng min. double upy na mtt kończąc)
Plany: wrzucać ręce do oceny, uczestniczyć w treningach, może założć bloga i wrócić na FULL TILT POKER bo tęsknie za nim :/ i wbić złotko oczywiście.
Niedługo natomiast Big Little Tournment do którego wygrałem satelitkę na FTP i od którego to zwycięstwa zacząłem łapać o co kaman w pokerze.

Pozdrawiam wszystkich, którzy wytrwali do końca tego słowotoku i życzę samych sukcesów :)

Marek. nick: marekmak

3 odpowiedzi

Witam serdecznie Marek !

pamiętaj że popełniać błędy to ludzkie i robi to każdy z nas , najważniejsze to wyciągać z tego odpowiednie wnioski :) a jak widzę ty wyciągasz dobre wnioski bo masz całkiem niezłe podejście. Wiesz że stiltowałeś wiesz że popełniłeś błędy a teraz czytasz nasze artykuły i szkolisz się :f_thumbsup:

jeśli utrzymasz taki mindset to będzie na prawdę nieźle . Musisz skupiać się tylko na szkoleniu swoich umiejetności a zyski za tym idące zobaczysz że przyjdą same

Pozdrawiam

Cześć Marku,

Mnie również bardzo miło powitać Cię na naszym forum.

Mam nadzieję, że często będziesz postował - najlepiej opisując kolejne sukcesy :)

Jeśli miałbyś jakieś pytania - pisz śmiało.

Pozdrawiam.

marekmak Autor wątku
marekmak

Dzięki za miłe przyjęcie, jak tylko uporam się ze studiami zamierzam aktywnie uczestniczyć na forum :)

Pozdrawiam