Witam, mam 18l od 4 lat interesuje się pokerem, grałem na żywo, w kasynach i online. Chcę zacząć grać poważnie online, czy waszym zdaniem na tak schermetyzowanym rynku, gdzie grają sami regularsi jestem w stanie zbudować pokaźny bankroll i zyski na poziomie +500zł/mc. Specjalizuję się w SnGo.
Napisane przez dymitr
Witam, mam 18l od 4 lat interesuje się pokerem, grałem na żywo, w kasynach i online. Chcę zacząć grać poważnie online, czy waszym zdaniem na tak schermetyzowanym rynku, gdzie grają sami regularsi jestem w stanie zbudować pokaźny bankroll i zyski na poziomie +500zł/mc. Specjalizuję się w SnGo.
Tak, bez większego problemu da się wycisnąć 500 zł na miesiąc.
Napisane przez ONKAM
A w jakim kasynie grałeś mając 14 lat?
A gdzie on napisał, że grał w kasynie mając 14 lat?
Napisane przez patolog44
a co robiłeś przed 18ką?
Na pewno się zabawiał nielegalnie
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez ONKAM
A w jakim kasynie grałeś mając 14 lat?A gdzie on napisał, że grał w kasynie mając 14 lat?
Może trochę nadinterpretowałem tego posta, ale z racji wieku zainteresowało mnie to "granie w kasynie".
Hej, wielu graczy, między innymi na tym forum nie raz udowodniło, że bez problemu na pokerze można zarabiać dobre pieniądze.
Napisane przez dymitr
czy jestem w stanie zbudować pokaźny bankroll i zyski na poziomie +500zł/mc. Specjalizuję się w SnGo.
500zł to bardzo prosto jest zarobić w miesiąc na najniższych stawkach