Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tsafack wita!

5 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
579 Wyświetlenia
tsafack

Witam wszystkich!

Jestem graczem rekreacyjnym i to w dodatku świeżakiem - gram na prawdziwe pieniądze może z miesiąc. Na razie klikam w sit and goly. No i jak to świeżak dziwie się ciągle nie mogąc się wydźwignąć w górę z bankrollem :f_biggrin: W zasadzie na to nie liczę. Chciałbym teraz kręcić się wokół minimalnego minusa.

Moje najbliższe plany to sama nauka. Chcę do końca roku ciągle się uczyć poprzez grę na jak najmniejszych stawkach. Myślę, że zainwestuje z ok.300PLN i będę próbował klikać w różne odmiany pokera. Dopiero po tym czasie nastawię się na konkretny typ rozgrywek. Chcę spróbować wszystkiego i dopiero po kilku miesiącach chcę osiągać minimalne zyski. Nie liczę, że nagle zostanę profesjonalnym graczem. Dla mnie poker to rozrywka.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Moderator
Elzo2012

Witaj tsafack

Miło, że dołączyłeś do PokerStrategy.com :f_drink:

Polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki.
oferta darmowej gotówki

Skorzystanie z tej oferty pozwoli Ci otrzymać status brązowy, dzięki czemu będziesz miał dostęp do znacznie większej liczby materiałów.
Wyższe statusy możesz otrzymać zdobywając StrategyPoints.
Zdobywanie StrategyPoints

Innym sposobem zdobycia wyższego statusu, jest po prostu jego kupno.
Kup Status

Opłacalne jest zapraszanie znajomych na nasz portal.
Zaproś Przyjaciół

Skrót naszej oferty:

Gdybyś miał jakieś pytania lub wątpliwości to pisz śmiało.

Pozdrawiam,
Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
tsafack Autor wątku
tsafack

@Elzo2012

Już skorzystałem z Waszej oferty darmowej gotówki. Niestety bezskutecznie. Najpierw zarejstrowałem się na 888poker. I wyskoczyło mi, że mam czekać. Bonus został odrzucony - podejrzewam, że nie zarejestrowałem się z Waszego linku. Spróbowałem ponownie. Tym razem z Titanpoker. No i mam teraz standardowy komunikat, że gotówka jest w drodze. Problem w tym, że czekam już 4 dzień. A napisane jest, że do 48 godzin środki powinny być już na koncie. Tym razem jestem przekonany, że na Titan wykonałem wszystko poprawnie.

Przepraszam jeśli źle coś zrozumiałem. Jak pisałem wcześniej - jestem świeżakiem :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Jeśli jest w drodze - to na pewno dojdzie.
Faktem jest, że te 48 godzin czasami jest zbyt optymistyczne, ale przeważnie jest to wina bezwładności supportu Pokerroom-u a nie PokerStrategy.com.
Jeżeli by pieniądze nie dotarły do poniedziałku po południu, to odezwij się na forum lub napisz ticketa do supportu PokerStrategy.com

pozdrawiam
Elzo

Odpowiedz
Cytat
Ci4p3k

Witaj tsafack i powodzonka w poszukiwaniu odmiany pasującej dla Ciebie najbardziej. Jeśli grywasz SNG polecam filmy =en&language[]=pl&submit=Szukaj"]tmfinger'a :f_drink:

Odpowiedz
Cytat