Witam wszystkich
Jestem Krzysiek. Mieszkam w Białymstoku. W pokera gram już od jakiegoś czasu :D. Jak każdy chyba próbowałem różnych odmian na różnych serwisach
Pamiętam czasy czekania na freerole szukanie stron z hasłami do nich
i oglądnie upragnionych wygranych ♦ Potem były sitki i tu muszę przyznac że najlepiej się czuje. Bank rośnie regularnie i chyba o to chodzi. Obecnie zaczynam grywać stoliki caschowe i zobaczymy co z tego będzie. Niestety do was trafiłem dość późno i będę wieczny brąz ale to nie przeszkadza w uzupełnianiu wiedzy przy pomocy waszego forum. Przyznam że długo się opierałem ale przeglądając dokładniej wasze działy i analizując własną grę widzę że przyda się parę porad
:D:D:D i dlatego przydało by się przywitać . Tyle o mnie
Witaj Krzysiek,
cieszę się, że znalazłeś w końcu drogę do nas i zacząłeś aktywnie uczestniczyć w życiu forum.
A może wybierzesz coś z naszej oferty platform pokerowych, z którymi współpracujemy, abyś mógł zdobyć wyższy status?
W każdym razie, zawsze możesz uczestniczyć w dyskusjach na forum i w ten sposób polepszać swoje umiejętności. Zadawaj pytania, analizuj wypowiedzi innych użytkowników oraz staraj się włączyć do dyskusji na temat oceny rozdań. Wspominałeś, że grywałeś w SnG oraz rozpoczynasz grę cashową, dlatego proponuję Ci przeglądnąć dział SnG oraz dział o strategii BSS.
Co do materiałów szkoleniowych, to polecam regularne treningi prowadzone przez naszych specjalistów: trening SnG oraz trening BSS. W razie wątpliwości, zawsze możesz zapytać naszego trenera.
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, to zapraszam.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Witam serdecznie !
polecam również odwiedzić dział z blogami
możesz tam znaleźć blogi wielu bardzo dobrych pokerzystów i na prawdę możesz wynieść sporo wiedzy od nich
pomyśl też o założeniu własnego bloga który pomoże Ci w systematyczności oraz będziesz miał przegląd na przebieg swojej kariery
Pozdrawiam
Widzę że rozwój podąża w dobrym kierunku
Grunt to powiększać zakres swojej wiedzy
i dzięki za przyjęcie
No to tylko wypada pogratulować.
Pamiętaj, zarządzanie kapitałem to najważniejsza sprawa! Bez niego trudno grać w pokera
Pozdrawiam.
witam imiennika;] widzę, że też lubisz grać sitki;] spróbuj sił czasem w mtt fajna zabawa i mnóstwo frajdy;] no niestety też tak mam iż nie mogę już przypisać platformy na której gram do poker strategy, no ale nic może kiedyś trzeba będzie się przerzucić na inny poker room by zdobyć trochę pp i studiować artykuły dla wyższych statusów;] Pozdrawiam i powodzenia;]
Zaczynam grać mtt ale z mniejszą liczbą graczy narazie udało mi się dostać do finału pracy marzeń na Poker Stars:D Zobaczymy jak pójdzie finał w niedziele:D Może zmienię zawód
Przydałoby się troszkę podszkolić w mtt