Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Siemka!

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
783 Wyświetlenia
Siewas

Witam wszystkich! Mam na imię Damian. Pokerem interesuje sie bardzo krótko, jakies 4 tygodnie. Na początku byla to tylko zabawa, ale po znalezieniu tej strony zacząłem czytać różne artykuły i strategie. Wybrałem odmiane gry fixed limit. Gram od 2 tygodniu na Titan Poker dzieki kapitałowi startowemu od Poker Strategy. Narazie ucze się podstaw a moj bankroll oscyluje od 40 do 60$. Narazie się ciesze że wszystkiego nie stracilem :D

8 odpowiedzi

To bardzo dobrze :)
Życzę powodzenia, i czekam na Ciebie na wyższych stawkach :).

Qsypal

Witaj Siewas!

Bardzo dobrze, że już od samego początku nauki, nie boisz się korzystać z forum :) Widzę, że wstawiasz ręce do analizy, jest to najlepszy sposób aby poprawiać bardzo szybko swoją grę, nabierać pewności i w krótkim okresie czasu przeskakiwać limity :D

Sam zaczynam się uczyć Fix'a, również na Titanie, więc bardzo możliwe, że się spotkamy przy stolikach :)

Polecam oglądnąć filmiki szkoleniowe oraz zaglądać na treningi do Panadola

Serdecznie pozdrawiam

Qsy

damianpat

Witam mojego imiennika ;)

Niech Twój bankroll wkrótce stanie się rozmiarów co najmniej Marcina Prokopa, zaś Ty i Twoja rodzina opływa w bogactwo, witamy w świątyni pokera...

sedum77

Witam.. .sorry że wczoraj CIę ograłęm na 1,15$

Siewas Autor wątku
Siewas

sedum77 napisał
Witam.. .sorry że wczoraj CIę ograłęm na 1,15$

hehe, nic nie szkodi nawet nie pamietam gry z toba :P

sedum77

A mi sie jakos skojarzyło :D Jest tez chyab SiewQ TAKI GOŚĆ...

jgrzyb

Nawet chyba wszyscy we 3 graliśmy wczoraj albo przedwczoraj na jednym stole na Titanie :)

sedum77

o ho ho, zobaczę w domu ;)