Siema ucze sie grac w pokera tylko że na pokerstars teraz dużo nie zdziałam bez kasy [Treść wyedytowana]
// Regulamin forum: Zabrania się zamieszczania próśb lub ofert prywatnych transferów pieniędzy - kamil13151
Siema ucze sie grac w pokera tylko że na pokerstars teraz dużo nie zdziałam bez kasy [Treść wyedytowana]
// Regulamin forum: Zabrania się zamieszczania próśb lub ofert prywatnych transferów pieniędzy - kamil13151
Jeżeli nie chcesz zainwestować w pokera (w siebie) to sukcesu w pokerze nie osiągniesz
pozdro
Witaj swider12.
Na wstępie napiszę, że takie prośby są zakazane zgodnie z regulaminem forum, prosiłbym o zapoznanie się z nim.
Czy skorzystałeś już z wybrania poker roomu i odebranie darmowej gotówki? Jeśli tak, to nie pozostaje Ci nic innego jak inwestycja w siebie tak jak napisał neekenVIP. Każda inwestycja jest obarczona ryzykiem, w przypadku pokera to Ty decydujesz (w długim okresie) jaką wielkość ma to ryzyko. Zatem, jeśli masz zamiar poszerzać swoje umiejętności potrzebny jest kapitał inwestycyjny.
Możesz również skorzystać Kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów. Kolejna rzecz, która zmniejsza ryzyko inwestycji, pod warunkiem, że masz zamiar obywać się z materiałem tam zawartym.
Nie zapomnij zajrzeć do działu: Strategia, gdzie znajdziesz poradniki odnośnie strategii pokera. To jeden najważniejszych działów na początku drogi, bez którego ciężko być wygrywającym graczem, dlatego zachęcam by poświęcić jemu trochę czasu.
Gdybyś miał jakieś pytania to z chęcią pomogę.
Pozdrawiam.