Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Siemano!

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
310 Wyświetlenia

Witam wszystkich serdecznie!

Na wstępie chciałem powiedzieć kilka słów o sobie. Mam na imię Kacper, od kilku dni mam 18 lat :D i mieszkam w Gdyni. Interesuję się sportem, jeżdżę amatorsko na rowerze szosowym, lubię piłkę nożną i pokera :).

Przygodę z kartami rozpocząłem w podstawówce, była to karcianka Magic the Gathering. Grałem w nią przez długi czas, na początku tylko z kolegami na parapetach, później na turniejach. Rok temu w wakacje zakończyłem ,,karierę" z Magicami i zapragnąłem grać w pokera. Założyłem konto na P* i powoli zacząłem się piąć po limitach, przeczytawszy wcześniej podstawowe artykuły pokerowe i książki ,,Harrington o Hold'em". Postanowiłem grać Fixed Limit. Ostatnio bardziej skupiłem się na nauce, może na skutek postanowień noworocznych :D. Przeglądam blogi, analizy rąk (muszę się przełamać i wreszcie wrzucić swoje =)) oraz wszelkie artykuły sekcji brązowej-złotej. Nie mogę pominąć filmików nagrywanych przez trenerów, naprawdę dostarczają wielu przydatnych informacji. Mam zamiar wyznaczyć sobie jakieś cele, żebym łatwiej mógł do nich dążyć. Obecnie gram na stawkach 0,25/0,5$, jednak nie czuję się na nich w 100% pewien. Wydaję mi się, że brakuje mi wiedzy, którą cały czas staram się uzupełniać, no ale przecież jestem początkującym.
Forum odwiedzam praktycznie codziennie. Osobom, które zamieszczają posty na forum bardzo dziękuję, gdyż nieraz ich wypowiedzi bardzo mi pomogły. (ale słodzę :D) Ale się rozpisałem.

Mam jeszcze pytanie, czy jeśli od 7 dni nie naliczyły mi się żadne pkt na obecnym, nowo założonym koncie PokerStrategy to mam się martwić, czy to normalne?

Miło mi Was wszystkich raz jeszcze powitać. Liczę na jakieś wskazówki i uwagi. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
kr2ys1ek

musisz przypisac pokerroom do pokerstrategy wpisujac specjalny kod w czasie rejestracji

gl

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiem, wiem, dzięki ;]. Wpisałem kod marketingowy podczas tworzenia konta, a następnie wpisałem swój nick z P* na PokerStrategy, tzn. postępowałem według tej instrukcji, więc powinno być wszystko okey.

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Cześć Kacper,

Fajnie, że postanowiłeś się z nami przywitać. Teraz jak już wykonałeś ten "pierwszy krok" chciałbym zachęcić Cię do aktywnego udziału w życiu naszej społeczności. Na początek może mały blog? Prowadzenie swojego "dziennika" jest motywujące.

W naszej społeczności jest wielu graczy, którzy zaczynali od Magic the Gathering. Tutaj znajduje się nawet jeden z wątków traktujący o tej grze.

Strategy Points pojawiają się zazwyczaj w przeciągu 2-3 dni. Czasem pojawi się mały poślizg. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z instrukcją odnośnie bonusu to z pewnością wszystko będzie poprawnie zaktualizowane. Pamiętaj jednak, że w przypadku PokerStars musisz zgodzić się na przekazywanie danych (patrz punkt 7):

7. Zgódź się na przekazywanie danych osobowych

Pamiętaj, że musisz zgodzić się na przekazywanie danych oraz informacji. Tylko wtedy będziemy otrzymywać od PokerStars dane z twojej gry, które umożliwią nam naliczanie ugranych przez ciebie StrategyPoints.

Jeżeli zapomniałeś o zgodzie, możesz to zrobić również później. Naciśnij tylko Requests (w polskiej wersji: Żądania) w menu, a następnie Information Sharing (w polskiej wersji Przekazywanie Danych).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Blog, brzmi ciekawie ;D

Góral też zaczynał od Magic the Gathering, więc jestem na dobrej drodze, hehe.

Przekazywanie danych osobowych potwierdziłem już wcześniej, pozostaje teraz cierpliwie czekać.

Dzięki za pomoc! Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
PatrykG

Dawaj Blogaska i jazda do przodu. Góral jeździł kiedyś na nartach.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat