Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Siemanko

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
627 Wyświetlenia
POLSKAPL

Zarejestrowalem sie juz bardzo dawno a dzisiaj stwierdzilem ze sie przywitam.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
ikarPL

Witaj - gdzie grasz i co??? Bo na starsach cie nie widzialem (chyba ze pod innym nickiem ;-))

Odpowiedz
Cytat
szczelon

Witaj :fdrink

Weź troszkę poczytaj, zdaj quiz. Zdobędziesz brązowy status, darmowe 50$ na grę i wiedzę, a jak wiadomo, nauka to potęgi klucz.

hmm ?( ?( nauka ?( ?( ?( potęgi klucz ?( ?( ?( hmm

Dobra, spadam się pouczyć :D

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Cześć POLSKAPL,

Fajnie, że zdecydowałeś się w końcu z nami przywiać. Ciekawe, że jesteś zarejestrowany już od 2008 roku i wciąż masz status basic. ;) Czyżbyś dopiero teraz zamierzał zabrać się na prawdę za pokera?

Powiedz nam co nieco o sobie, co grasz, lub zamierzasz grać. Czy fakt, że zarejestrowałeś się tak dawno oznacza, że grywasz już w pokera, tylko "bez nas", czy po prostu dopiero teraz zdecydowałeś się rozpocząć swoją przygodę z pokerem?
Gdy dasz nam zna, jaką drogę pokerową dla siebie wybrałeś, na pewno będziemy w stanie Ci pomóc ogarnąć ogrom informacji i materiałów znajdujących się w naszej ofercie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
POLSKAPL Autor wątku
POLSKAPL

Gram w pokera juz od 2007r , ale to gram to pod duzym znakiem zapytania.
Tak naprawde to nigdy jeszcze nie gralem w pokera.
Przez 5 lat udalo mi sie przegrac okolo 4 tys. € , ale to nie jest takie straszne na jakie wyglada poniewaz moim glownym zajeciem sa zaklady sportowe i nimi gra w pokera byla finansowana.Mysle ze jak sie to wszystko przeliczy to przez ten okres czasu przegrywalem 0,45 ct na dzien.
Gram turnieje i sng o roznych wpisowych.Jak mam ochote na gre , to wplacam pewna kwote i gram przewaznie do konca wplaty.Zanim zaczne sie bawic to z gory wiem ze nic nie wygram.

Postanowilem teraz przystapic do tego powaznie i sprobowac bardziej profesjonalnie.
To znaczy ze toche sobie sciagne teoretycznej wiedzy z pokerstrategy.

PS
Do dzisiaj nie mam pojecia w jaki sposob mi sie udalo zajac 3 miejsce w turnieju na PS za ponad 800$ nagrody prz okolo 5000 zawodnikow.
Ale to juz bylo dawno.

Odpowiedz
Cytat
kaczuba

Cześć!

Fajny nick :nh

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

Moze postaraj sie wplacic niewielka kwote i pograc SnG za 50c na starsach (jak bedziesz mial rola to potem 1.50KO poziom jest niski na obydwu i posilkujac sie wiedza stad (artykuly i filmiki) to spokojnie powinienes sie nauczyc grac tak zeby wskoczyc na wyzsze stawki - podstawa to jednak trzymanie sie bankrola i unikanie turniejow z duza iloscia osob (360-os za 10c gra sie znacznie trudniej w/g mnie nis te 90-os za 50c)

w kazdym razie zycze powodzenia i wygranych - w koncu po to sie uczymy zeby wygrywac ;-)

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Witam,

Jak już zapewne wiesz zakłady bukmacherskie i poker mają trochę cech wspólnych, value bety, equity itd. działają na podobnej zasadzie, z tym że tutaj grasz przeciwko graczom, nie przeciwko bukmacherowi.Tak więc na pewno jeśli poświęcisz nieco czasu na naukę strategii pokera to szybko przestaniesz przegrywać. ;)

Proponuję Ci zacząć od pochłonięcia podstawowej wiedzy o SnG z działu S'n'G / Turnieje.

Polecam grac na poker roomie przypisanym do PokerStrategy, aby zdobywać punkty SP i uzyskać wyższe statusy umożliwiające dostęp do coraz to bardziej zaawansowanych materiałów. Jeśli nie będzie wiedział, jaki poker room wybrać, to z chęcią Ci pomożemy dokonać wyboru. Wystarczy, że napiszesz post według wzoru w temacie Poker room dla Ciebie.

Gdy już zaczniesz grać, polecam jak najczęściej korzystać z działu Oceny rozdań dla SnG i MTT. Wstawiaj tam rozdania, których rozegrania nie jesteś pewny, a nasi sędziowie wskażą Ci ewentualne błędy, oraz podeślą Ci rady do Twojej gry.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat