Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Siemaneczko

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
456 Wyświetlenia
djcosmo

Cześć wam wszystkim. Od kilku dni siedzę na pokerstrategy czytam i ucze sie ostro i ze zrozumieniem, quiz zdany za pierwszym razem, teraz tylko czekam na bonusika.

Napisze co nie co o sobie.Nazywam się Jacek mam 33 lata klikam z Lublina, ot kilku lat posiadam swój mały sklepik komputerowy a do tego od ponad 15tu gram na imprezach jako Dee jay choć ostatnio bardziej przerzuciłem sie na prowadzenie wesel i bankietów (bardziej dochodowy interes). Jeśli bedziecie się chcieli dowiedzieć wiecej o mnie to zaprazszam za kilka dni na moja stronkę www.djcosmo.pl

Grać zaczynam ze względu że czasem zdarza mi sie po jakiejś impressce wdepnąć do kasyna i pyknąć kilka raz w pokera lub w ruletkę, nie jest to u mnie nałóg bo robię to naprawdę sporadycznie, pokerstrategy znalazłem przypadkiem i bardzo przypadło mi do gustu... jak będzie dalej zobaczymy...Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że poznam tu fajnych ludzi... Jak bedziecie robic jakies impresski to nie zapominajcie o mnie pomoge ja zorganizować (a chody to ja już mam :D)

4 odpowiedzi
kNoq001

pjoneczka :f_thumbsup: i powodzenia ;]

salyk

Witam na forum :f_thumbsup:

No ruletki osobiście nie popieram, ale pokera to jak najbardziej :f_cool:

shin0bi69

Witaj!

Jesli mocniej wkrecic sie w pokera i zrozumiesz kwestie wartosci oczekiwanej to raczej nigdy juz nie siadziesz do ruletki:)

Thorek

Witaj.

Co prawda gry w ruletkę tutaj nie pochwalamy, jako że jest gra o wartości oczekiwanej -EV i z kasynem nie da się wygrać, ale wiadomo, że wszystko jest dla ludzi i jak grasz sobie od czasu do czasu 4fun to nie ma sensu dyskutować czy powinno się grać czy nie. Nas natomiast cieszy, że postanowiłeś zainteresować się na poważnie pokerem i strategiami. Myślę, że nie będziesz tego żałować :). Od razu za w czasu polecam inne formy szkolenia jak oglądanie materiałów video na naszej stronie, a także poprzez wstawianie rozdań do oceny przez naszych judge na forum. Wg mnie ta ostatnia jest szczególnie pomocna na początku kariery każdego pokerzysty.