Cześć wam wszystkim. Od kilku dni siedzę na pokerstrategy czytam i ucze sie ostro i ze zrozumieniem, quiz zdany za pierwszym razem, teraz tylko czekam na bonusika.
Napisze co nie co o sobie.Nazywam się Jacek mam 33 lata klikam z Lublina, ot kilku lat posiadam swój mały sklepik komputerowy a do tego od ponad 15tu gram na imprezach jako Dee jay choć ostatnio bardziej przerzuciłem sie na prowadzenie wesel i bankietów (bardziej dochodowy interes). Jeśli bedziecie się chcieli dowiedzieć wiecej o mnie to zaprazszam za kilka dni na moja stronkę www.djcosmo.pl
Grać zaczynam ze względu że czasem zdarza mi sie po jakiejś impressce wdepnąć do kasyna i pyknąć kilka raz w pokera lub w ruletkę, nie jest to u mnie nałóg bo robię to naprawdę sporadycznie, pokerstrategy znalazłem przypadkiem i bardzo przypadło mi do gustu... jak będzie dalej zobaczymy...Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że poznam tu fajnych ludzi... Jak bedziecie robic jakies impresski to nie zapominajcie o mnie pomoge ja zorganizować (a chody to ja już mam :D)