Witam was serdecznie!
Oprócz tego, że się przywitałem, chciałbym napisać jak to się stało, że gram w pokera, oraz podzielić się moimi doświadczeniami : )
Zaczęło się jak miałem 15 lat, z nudów przeglądałem sobie różne strony internetowe i natrafiłem na stronę pokerstars. Zaciekawiła mnie więc założyłem sobie konto, przeczytałem zasady gry w Texas Hold'em i zacząłem grać na play money. Byłem ,,zajarany" tą grą, czytałem dużo artykułów na temat gry i już wiedziałem, że niedługo będę grał na real money. Wpłaciłem 10$ i przegrałem. Trudno się mówi : ) Wpłaciłem znowu 20$ i można powiedzieć, że byłem wiecznie na zero. Pewnego dnia grałem turniej za 1,1$ i z paroma dobrymi kartami, z paroma szczęśliwymi rozdaniami, z paroma dobrymi zagraniami, udało mi się dojść do 5 miejsca(wygrana wynosiła ponad 300$). Jak na fisha przystało zacząłem grać NL100 i NL50 na stołach 1on1. Przybyło jeszcze 200$, a potem... wszystko przegrałem(tilt). Zostało mi 5$ i cudem ugrałem kolejne 55, zrobiłem sobie przerwę i wszystko przemyślałem.
Od tamtej pory podchodzę do pokera poważnie. Ciągły trening, nauka itd. Dzisiaj mam 19 lat, wróciłem po kolejnej dłuższej przerwie i idzie mi bardzo dobrze. Mam zamiar przeskoczyć niedługo z NL2.
Dużo już napisałem więc kończę : )
Powodzenia przy stołach !!!
P.S.Ta stronka jest the best of the bests.