Siema wszystkim, pokera znam od paru lat, ale zaciekawiłem się z 3 miesiące temu. Na pokerstrategy trafiłem szukając jakichś kursów pokerowych, ponieważ przegrałem już parę dolarów w serwisie pokerstars. Od miesiąca mniej więcej 80 % swojego wolnego czasu poświęcam na granie i czytanie, oraz oglądanie filmów o pokerze. Po prostu poker sprawia mi przyjemność, ale skoro tyle czasu na to poświęcam chciałbym z tego zacząć czerpać jakieś korzyści. Od tamtej pory (miesiąc) założyłem też konta na innych poker roomach. Uważam, ze materiały szkoleniowe dostępne na tym serwisie są chyba obecnie najlepsze w Polskim internecie i bardzo mi pomagają ustabilizować oraz ulepszyć swoją grę.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Witamy! Przedstaw się!
3
Użytkownicy
0
Reakcje
420
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
Hej JarOo93,
Witamy na forum.
Uważam, ze materiały szkoleniowe dostępne na tym serwisie są chyba obecnie najlepsze w Polskim internecie
Polecam zapoznać się z tematem darmowej gotówki. Uzyskasz wtedy brąz, a co za tym idzie dostęp do większej liczby materiałów.
Pisz jeśli masz pytania.
Główny administrator
Cześć JarOo93,
dzięki za miłe słowa. Na początek, tak jak wg123 napisał, filmiki dostępne dla statusu brązowego wystarczą. Z biegiem czasu, możesz grać, zdobywać StrategyPoints, a Twój status będzie się zwiększał.
Za 100 StrategyPoints (też licząc te bonusowe), masz dostęp do jeszcze większej bazy filmów/artykułów. Jeżeli ciekawi Cię temat statusów, to zapraszam tutaj.
Powodzenia!