Witam wszystkich,
Mam na imie Marcin, w pokera gram ok 3 lat, głownie mtt i sng na ps, chętnie tutaj "poklikam" i poczytam aby wzbogacić swoją wiedze,
Pozdrawiam wszystkich klikaczy
Witam wszystkich,
Mam na imie Marcin, w pokera gram ok 3 lat, głownie mtt i sng na ps, chętnie tutaj "poklikam" i poczytam aby wzbogacić swoją wiedze,
Pozdrawiam wszystkich klikaczy
Witaj pendzel11223.
Miło, że do nas dołączyłeś.
Zachęcam do wybrania poker roomu i odebranie darmowej gotówki. Od razu po tym dostaniesz wyższy status i zyskasz dostęp do większej ilości filmów, które rozwiną Twoje umiejętności - sekcja wideo.
Możesz również skorzystać Kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów.
Zapraszam do wzięcia udziału w grindowaniu przez 20 dni w sierpniu, żeby zdobyć podwyższenie statusu i aż do 100 $ w gotówce, a z włączonym SideKickiem możesz dodatkowo otrzymać voucher cadooz warty 25 €! To wszystko dzięki promocji Level Up.
Trzy lata to spory staż! Może napiszesz coś nam o sobie? Jakie stawki grasz? Jak Ci idzie? Może warto założyć blog? Słyszałem, że to +EV :coolface:.
Gdybyś miał jakieś pytania to z chęcią pomogę.
Pozdrawiam :sdrink.
Dzięki Kamil, już wybrałem pokerroom z gotówką....jeśli chodzi o stawki można mnie łatwo sprawdzić na sharkscope....są to sng głównie 3r 8 i 15 turbo, oraz mtt z low i mid stackes....przeplatane były oczywiście różnymi innymi grami...
jeśli bede miał pytania na pewno sie odezwę,
Pozdrawiam
podejrzewam że trzeba wypełnić zadania które są do wypełnienia i będzie spośród graczy którzy to zrobią losowanie gadżetu
Mam pytanie dotycace Poker770. Bo skorzystałem tam z darmowych 10$ a chciałbym pograć troche wyzej, a jedynie co moge zagrac to sng max za 10e....czy jest tam jakis limit stawek wlaczony cy o co chodzi korzystajac z tego bonusa?
Witam!
Tak, jest tam limit stawek, który można "znieść" dokonując depozytu lub wyrabiając odpowiednią ilość punktów. Wtedy będziesz mógł grać wyżej.
Pozdrawiam,
Pomarancza
Jeśli wpłacisz przynajmniej 20 €, otrzymasz dodatkowo:
- Kolejne 35 $ darmowej pokerowej gotówki. Użyj kodu promocyjnego FREE20 podczas składania depozytu.
- Od 20 € do 1500 € bonusu, zależnie od wysokości wpłaconej kwoty.
- Dostęp do wszystkich odmian oraz limitów.
- Natychmiastowo srebrny status na PokerStrategy.com.
- Do dwóch wejściówek do turnieju z pulą 1000 $.
Informacje z: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/56/
Pozdrawiam.
hm....i przy wpłacie miałem dostać 35$ darmowe (niby) płatne najpierw 22,5 i później reszta a otrzymałem dokładnie 13,80$ tylko (???)
Status silver otrzymasz, gdy otrzymamy od poker roomu informację zwrotną o dokonanym depozycie, co może potrwać do 48h. Z resztą sprawy proszę o skontaktowanie się z naszym Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich
Jestem tu od niedawna i sie jeszcze nie orientuje za bardzo ale z czasem jest coraz lepeij . Nurtuje nie jeden wątek na temat zapraszania znajomych. Probuje kogos zaprosic ale mi sie nie udaje. Nie wiem dlaczego
Witaj tygrysek100.
Czy mógłbyś krok po kroku napisać jak próbujesz zaprosić znajomego?
Pozdrawiam.
Napisane przez tygrysek100
Witam wszystkich
Jestem tu od niedawna i sie jeszcze nie orientuje za bardzo ale z czasem jest coraz lepeij . Nurtuje nie jeden wątek na temat zapraszania znajomych. Probuje kogos zaprosic ale mi sie nie udaje. Nie wiem dlaczego
Wygląda mi na to, że znajomi Cię... olewają? Zaproś przyjaciół->lista zwerbowanych - coś Ci się tam wyświetla?