Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Siema

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
267 Wyświetlenia

Zauwazylem, ze odpowiadacie na wszystkie pytania, nawet te najbardziej podstawowe. Wiec ja tez mam kilka pytan.

Gram dopiero od kilku dni. Zapoznalem sie z podstawowym samouczkiem na pokerstrategy, przejrzałem wiekszość materiałów wprowadzajacych do gry. Co dalej? Gram na starsach w holdema na wirtualnych. Zastanawiam sie jaka gra i gdzie gwarantuje najszybszy rozwoj? 1 vs 1, jakies turnieje czy moze jeszcze cos innego? Warto jest grac na wirtualnych zetonach czy odrazu na mniejszych stawkach, albo korzystac z jakis bonusow?

Z gory dzieki, za odpowiedz na pytania.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
szoker22
PokerStrategist

Najszybszy rozwoj to czytanie artykułu ogladanie filmow i analiza własnej gry . A co do gry na wirtualne zetony to nie polecam bo nabierzesz tylko zlych nawyków

Odpowiedz
Cytat
Kuramcie
PokerStrategist

Pamiętaj żebyś otwierał konta na platformach pokerowych przez pokerstrategy, inaczej nie będą ci naliczane punkty strategy points. Ja zrobiłem kiedyś ten błąd i nie mam podpiętego konta z Pokerstars. :(
Polecam zacząć od najniższych stawek i dużo się na początku uczyć! Jak uczyć się teorii?
Powodzenia :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Cześć emtees00,

witam Cię w imieniu załogi PokerStrategy.com. Tutaj już widzę panowie coś podpowiedzieli, dziękuję za pomoc :sdrink
Dodam coś od siebie.
Co do odmiany:
Tutaj musisz sam popróbować i wybrać taką formułę gry w pokera, która daje Ci najwięcej satysfakcji i radości z gry. Jednak jeśli wybierzesz gry cash, to polecam stoły short-handed (6cio osobowe). Jeśli interesują Cię natomiast turnieje, to warto zacząć od Sit and Go.
Co do gry na wirtualne żetony vs na prawdziwie pieniądze:
Tutaj polecam rozpoczęcie gry na prawdziwą kasę. Możesz otrzymać swój pierwszy kapitał startowy na grę od PokerStrategy.com:
-> Gotówka na grę
Ewentualnie na PokerStars:
-> PokerStars 20$+14$
Wszelkie instrukcje są w linkach.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat